Thursday, June 17, 2021
HomeArhivaKako ukrasiti kuću za Uskrs

Kako ukrasiti kuću za Uskrs

Uskrs je jedan od najlepših praznika za decu. Zeke i jaja ga svaki put čine posebnim. Ove elemente možete iskoristiti i za ukrašavanje kuće.

Kako biste se pripremili na vreme mi smo odabrali jednostavne a praktične i lepe ideje. Odaberite onu koja vam se sviđa i pripremite materijale. Biće to zanimljivo ukrašavanje i za decu.

 

Romantičan uskršnji detalj

Ovakva zvonca su odlična za ukrašavanje kuće za bilo koji praznik. Za Uskrs, u njih možete staviti zeke, farbana jaja ili nešto još kreativnije kao retro šoljice sa malo slamice i jaja.

Zeke na saksijama

Ovaj primer je odličan i za obične saksije. Možete ih jednostavno obmotati papirom i nalepiti zeku na njih. Posle Uskrsa samo skinete papir. Naravno ako ste za farbanje teglica i presađivanje, samo napred.

Jaja od platna

Odličan ukras koji možete napraviti i sa decom. Izrežite parčiće materijala u obliku jajeta, zalepite ih za drvca i dobićete divne ukrase za saksije.

Cveće u kutiji od jaja

Setite se da kutije od jaja iskoristite. Ovo je jedan od načina – postavite čašice sa cvećem u njih i postavite u hodnik, dnevnu sobu ili prozor.

Papirno jaje za vrata

Napravite jaje dobrodošlice za vrata. Dizajnirajte ga po želji zajedno sa decom.

Šargarepice od platna

Ukrasite prostorije ovakvim šargarepicama koje se prave od malo narandžastog platna ušivenog u obliku šargarepe i napunjenog vatom ili sunđerom. Dodajte po koju mašnu i grančicu na vrhu i imate super ukras.

Zeka na dečijim sokićima

Za sam Uskrs ali i drugih dana, napravite deci zeke omotače za čaše. Neka ih sami oboje i biće presrećni.

Rustičan dekor

Prelep aranžman za koji su potrebne kreativne ruke. Neka vam posluži kao inspiracija za vaš lični aranžman.

Ukrasna traka

Napravite sličnu ukrasnu traku tako što ćete iseći šareni papir ili karton u obliku zeka i jaja, povežite ih zajedno koncem i okačite gde želite. Odlična aktivnost i za decu.

Cveće u ljusci od jajeta

Postavite cvetiće u ljuske i položite na zelenu površinu.

Sveće u ljusci od jajeta

Ljuske mogu biti super za ukrašavanje kuće. Ubacite u njih one svećice kao na slici i dobićee super efekat.

Viseća jaja

Još jedan ukras lak za pravljenje koji možete da iskoristite za razne delove kuće. Samo obmotajte plastična jaja šarenim papirima i okačite.

Cveće u jajima

Iskoristite ljuske od jajeta i pre Uskrsa za ovakav dekor. Stvarno je vredno truda.

Zečiji repići

Naš favorit za ukrašavanje su definitivno ovi repići. Na njihovo mesto možete zalepiti i neke ćubice ili trake u boji. Deca će sigurno uživati u pravljenju.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments