Thursday, August 5, 2021
HomeShowbizKAKO JE SRPKINJA OSVOJILA KAZAHSTANCA I PLIVA U NOVCU: Život fatalne influenserke...

KAKO JE SRPKINJA OSVOJILA KAZAHSTANCA I PLIVA U NOVCU: Život fatalne influenserke ne prestaje da intrigira!

Njen život se vrtoglavo menja kada iz Srbije odlazi u Dubai da radi kao hostesa

Influenserka Milica Polskaja svojim intrigantnim privatnim životom ne ostavlja ravnodušnim pratioce na svim društvenim mrežama. Danas je udata za Kazahstanca i sa njim ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Ona je u nedavnoj ispovesti za “Blic” otkrila detalje svog života.

” Studirala sam državni Pravni fakultet dve godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko “Skajpa” i dobila posao hostese. Kartu i smeštaj mi je na početku obezbedila kompanija. Kasnije sam unapređena i prešla sam da radim kao PR jednog poznatog kluba”,  započela je svoju priču Polskaja, a onda otkrila kako je došlo do famoznog susreta sa suprugom Kazahstancem kojeg ne želi da otkriva u javnosti.

 

 

” Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo i pred kraj on moj sadašnji muž pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu. Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – govori ona, a ostatak je po svemu sudeći istorija.

Kako ističe kod njega ju je najviše osvojio osmeh i prelepe plave oči. Iako se spekuliše da je on milijarder, Milica tvrdi suprotno.

U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem. Želim da zadržim našu privatnost – govori influenserka koju je majčinstvo potpuno promenilo.

Jako! Spoznala sam šta je to bezgranična ljubav. Sada sam mnogo zrelija i imam neke druge prioritete nego kada sam živela u Srbiji. Ipak, ja sam iz zemlje otišla jako rano, a tada su mi na prvom mestu uvek bili izlasci i fakultet”,  iskreno izjavljuje Polskaja koja ističe da u Srbiji nikada nije živela skromno jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbedili sve šta joj treba.

Na samom kraju razgovora dodaje da ne priželjkuje ni veću vilu, ni privatni avion, jer joj sitnice zapravo čine život lepšim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular