Sunday, July 25, 2021
HomeOsa newsKako je propala najslađa devojčica Holivuda: Posle lečenja ne liči na sebe,...

Kako je propala najslađa devojčica Holivuda: Posle lečenja ne liči na sebe, a ima tek 34 godine

Britansko-američka glumica Miša Barton (34), koja je počela da se bavi glumom još kao devojčica, sada više ne liči na sebe iz mlađih dana, a nedavno je uslikana kako šeta po Los Anđelesu i pokušava da “razbistri glavu”.

Naime, zvezdu popularne tinejdžerske serije “Orange County” paparaci su uslikali kako uživa u šetnji po svom kraju.

34-godišnja glumica je nosila plavu masku za lice i duks u istoj boji, dok je šetala oko bloka.

Izgleda da je čistila svoje misli u mirnom kraju Los Anđelesa, a tom prilikom je nosila duks sa flekama, bež pantalone i bele patike. Oko vrata je nosila srebrnu ogrlicu, dok je plavu kosu pustila niz leđa. Ona je izgledala veoma zamišljeno, a fanovi kažu da je “propala” u odnosu na početak svoje karijere.

Inače, Miša se proslavila kada je tumačila ulogu Marise Kuper u popularnoj seriji koja se emitovala od 2003. do 2006. godine, a njen fizički izgled se dosta promenio. Miša je bila poznata po vitkoj figuri, nežnom licu i dugoj kosi, a sada izgleda dosta drugačije.

Ona se u poslednjih nekoliko godina ugojila, kosu je skratila, a svi primećuju njen podbradak koji se konstantno povećava. Izgleda da Miša nema dobre navike, a poznato je i da je godinama bila zavisna o alkoholu.

Tokom snimanja serije “The O.C.” Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozburn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istakla da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu.

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola pa je platila 2.000 dolara kazne.

U julu 2009. godine njen životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali “intervenciju” jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila.

Odvezli su je u bolnicu, gde je sve toliko izmaklo kontroli da je pretila i da će da počini samoubistvoDoživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

Godinama kasnije, u januaru 2017. godine Miša je odvedena u mentalnu instituciju, pa je ponovo šokirala svet.

Lepa glumica koja je važila za jednu od najlepših poznatih žena Holivuda tada se u Los Anđelesu, samo u košulji, naginjala preko ograde i vikala da je “njena majka veštica”, spominjala je i propast sveta, nakon čega su uznemirene komšije pozvale policiju i vatrogasce.

To, inače, nije bio prvi put da je Miša završila na “psihijatrijskoj evaluaciji”.  2007. godine je doživela nervni slom i bila je zadržana nekoliko nedelja u mentalnoj instituciji. Potom, 2009. godine je posle incidenta kod zubara dve nedelje prisilno završila na novom “ispitivanju”, a svi se nadaju da će konačno “doći sebi”, pa stati na svoje noge i vratiti se na dobar put.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular