Friday, November 27, 2020
Home Arhiva JESU LI NA OVOJ PLAŽI NAJNIŽE CENE NA JADRANU?

JESU LI NA OVOJ PLAŽI NAJNIŽE CENE NA JADRANU?

Foto: Google MapsAutor: Danas.hr 14:08 06.08.2020

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela u Hrvatskoj, u sklopu kojeg je i spomenuta plaža, ponudilo je i više nego konkurentne cene.

Prijašnjih godina turisti na hrvatskoj obali Jadrana uglavnom su se žalili na visoke cene u ugostiteljskim objektima. Malobrojni su se javljali na društvenim mrežama ili prenosili usmenom predajom priče o kafićima i restoranima gde su popili kafu, pivo ili sok te polizali sladoled i pojeli pizzu ili nešto “konkretnije” po umerenim i normalnim cenama.

Glas Istre piše da je pronašao onaj s najnižim cenama na Jadranu, a i šire. I to ne negde u brdima ili zaleđu, već na samoj obali, na plaži Duga Uvala na istočnoj obali Istre.

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela u sklopu kojeg je i spomenuta plaža, ponudilo je i više nego konkurentne cene. Kuglica sladoleda košta samo pet kuna, malo pivo šest, a veliko pivo 10 kuna. I razni sokovi prodaju se po pet kuna, a palačinke i zdravi napitci koštaju 10 kuna. Za porciju srdela potrebno je izdvojiti 20 kuna. Povrh svega, korištenje trampolina postavljenog na plaži posve je besplatno. Glas Istre takođe piše kako su samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dela plaže, cene i do tri puta više.

- Advertisment -

Most Popular

MUSTAFA NADAREVIĆ JE BIO PONOSAN NA DJECU: To je zasluga majki

Smrt poznatog glumca Mustafe Nadarevića je odjeknula širom regiona. Glumac je preminuo nakon duge borbe sa opakom bolešću u 77. godini života....

BILI SU U STRASTVENOJ VEZI: Ona je posljednja Maradonina djevojka

Maradona i bivša fudbalerka u vezi su bili nekoliko godina. Iako je njihova veza završila skandalozno, 30-godišnja Rocio Oliva na Instagramu se...

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Recent Comments