Friday, June 18, 2021
HomeArhivaJESU LI NA OVOJ PLAŽI NAJNIŽE CENE NA JADRANU?

JESU LI NA OVOJ PLAŽI NAJNIŽE CENE NA JADRANU?

Foto: Google MapsAutor: Danas.hr 14:08 06.08.2020

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela u Hrvatskoj, u sklopu kojeg je i spomenuta plaža, ponudilo je i više nego konkurentne cene.

Prijašnjih godina turisti na hrvatskoj obali Jadrana uglavnom su se žalili na visoke cene u ugostiteljskim objektima. Malobrojni su se javljali na društvenim mrežama ili prenosili usmenom predajom priče o kafićima i restoranima gde su popili kafu, pivo ili sok te polizali sladoled i pojeli pizzu ili nešto “konkretnije” po umerenim i normalnim cenama.

Glas Istre piše da je pronašao onaj s najnižim cenama na Jadranu, a i šire. I to ne negde u brdima ili zaleđu, već na samoj obali, na plaži Duga Uvala na istočnoj obali Istre.

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela u sklopu kojeg je i spomenuta plaža, ponudilo je i više nego konkurentne cene. Kuglica sladoleda košta samo pet kuna, malo pivo šest, a veliko pivo 10 kuna. I razni sokovi prodaju se po pet kuna, a palačinke i zdravi napitci koštaju 10 kuna. Za porciju srdela potrebno je izdvojiti 20 kuna. Povrh svega, korištenje trampolina postavljenog na plaži posve je besplatno. Glas Istre takođe piše kako su samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dela plaže, cene i do tri puta više.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments