Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaJennifer Aniston i Brad Pitt - Napokon zajedno

Jennifer Aniston i Brad Pitt – Napokon zajedno

Iako se nagađalo kako bi do njihovog susreta, onog pred kamerama i fotoobjektivima moglo doći na dodeli Zlatnog globusa, to se nije desilo, ali brojni obožavaoci nisu trebali dugo čekati na emotivan susret nekadašnjih omiljenih supružnika. Poneseni emocijama na dodeli SAG nagrada Brad i Jennifer sreli su se iza pozornice i završili u zagrljaju.

Trenutak koji se s nestrpljenjem iščekivao godinama, odvio se na dodeli SAG nagrada. Bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston susreli su se iza pozornice, oduševljeno zagrlili, izmenili nekoliko reči, a potom su krenuli svako svojim putem.

Par, koji se rastao 2005. godine nakon što je Brad Pitt imao aferu s Angelinom Jolie, nije mogao sakriti radost zbog susreta, a zagrljajem su dodatno jedno drugome čestitali na osvojenim nagradama – Brad Pitt slavio je u kategoriji najbolje muške sporedne uloge za film ‘Bilo jednom u Hollywoodu’, dok je Jennifer Aniston dobila priznanje za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji za ‘The Morning Show’.

Ono što je uhvaćeno fotoaparatom trenutak je kada je Jennifer Aniston pokušala otići od Pitta, no on ju je nežno uhvatio za ruku i povukao nazada prema sebi.

Zanimljivo je bilo i kada je Jennifer preuzimala nagradu, a Pitt je sve to gledao iza pozornice na velikom ekranu, gde je snimljen kako sa velikim osmijehom na licu prati njen govor.

 

Previous articleOPRA VINFRI Borac za primer!
Next articleAmadeus Berlin
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments