Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizJelena Karleuša prvi put u karijeri otvara vrata milionskog garderobera: Da, ostaćete...

Jelena Karleuša prvi put u karijeri otvara vrata milionskog garderobera: Da, ostaćete bez daha!

Kaže, zna da svaka devojka želi da ima lepe stvari, ali priznaje da svi brendirani komadi sveta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrednije

Prvi put u životu, u karijeri, Jelena Karleuša otvorila je vrata svog garderobera, i možda na to ništa više ne bi trebalo ni dodati kako bi se “zagolicala” mašta svih onih koji je prate i koji dobro znaju kako se pop zvezda oblači.

Jelenu još uvek živi u porodičnom domu sa decom i suprugom Duškom Tošićem, a porodica se uskoro seli u luksuznu kuću koju su pre nekoliko godina pazarili za oko 2.500.000 evra, od Dragana Stojkovića Piksija.

Jelena je novinare dočekala u kompletu sa bade mantilom, u čemu se najčešće šetka po kući pošto joj je to najkomfornije. Sa osmehom je priznala da je u tom izdanju niko osim najbližih nikada nije video, ali da je to “ona Jelena” koju milioni koji je prate ne mogu da vide.

Bosa i raspoložena sprovela  je novinare kod skupocene stvari, iako je 3 dana pokušavala da skocka prostoriju, kako bi bila pregledna i kako bi uopšte mogla da se snađe u njoj

Priznala  je da je ovo samo deo onoga što poseduje, te da su stvari bukvalno u svim sobama u kući, ali o konkretnim cenama nije želela da govori.

No, “švrljanjem” po njenom garderoberu bilo  je jasno koliko novca leži u ta četiri zida.

Tako su tu čizme YSL koje koštaju čak 8.500 evra, Gucci komplet od kristala čija je cena oko 9.000 evra, Hermès torbe od kojih nijedna nije ispod 15.000 evra, dok neke idu i preko 35.000 evra.

Od brenda Balenciaga ima nekoliko istih modela, ali u različitim bojama i printovima, pa se, kada se to sabere, dolazi do cifre od nekoliko hiljada evra.

Tu su i brendovi kao što su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry…

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina evra, a neke idu i do pomenutih 8.500 evra. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 evra.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za negu tela…

Do konkretne cifre teško je doći, ali nije teško zaključiti da među ovim zidovima “leži” više luksuznih stanova ili kuća u Beogradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular