Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizJelena bin Drai trudna četvrti put, presrećna zbog proširenja porodice?

Jelena bin Drai trudna četvrti put, presrećna zbog proširenja porodice?

Nekadašnja mis Jugoslavije i supruga arapskog milijardera Saida Bin DraiaJelena Bin Drai (41) navodno je u drugom stanju.

Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje dece, a vest da je navodno četvrto na putu obradovala je sve. Ona je navodno u ranoj fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji način.

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.

Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su deca u školi.

Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments