Thursday, July 29, 2021
HomeLifestyleJEDAN POZNATI PAR BIO DRZAK, DRUGI ODUŠEVIO LJUBAZNOŠĆU! Bivša konobarica ispričala kakve...

JEDAN POZNATI PAR BIO DRZAK, DRUGI ODUŠEVIO LJUBAZNOŠĆU! Bivša konobarica ispričala kakve su ZAPRAVO svetske zvezde

Eni Bond, devojka koja je nekada davno radila u jednom losanđeleskom restoranu, podelila je na Tik Toku svoja iskustva sa slavnima, a njene priče privukle su mnogo pažnje na ovoj mreži

Dok je radila kao konobarica u poznatom restoranu, komičarka Eni je imala priliku da svakodnevno viđa najpoznatije ljude planete. Budući da se u svakodnevnim situacijama kao što su susreti s konobarima vrlo lako pokaže pravi karakter, neki od slavnih glumaca i pevača pokazali su se kao sasvim obični ljudi, ali bilo je i onih za koje Eni nije mislila da su nadmeni i drski, a upravo su takvi!

Ona je podelila nekoliko snimaka na Tik Toku u kojima je pričala o svojim iskustvima sa slavnima, a oni su privukli mnogo pažnje. Šta je to tačno Eni doživela?

Njena prva objava pregledana je više od 1,7 miliona puta, a ova bivša konobarica je u njoj ispričala da su glumci Rajan Gosling Eva Mendez došli s decom i bili vrlo opušteni, ljubazni i da bi im, kada bi ocenjivala njihovo ponašanje na skali do 10, dala ocenu 11. S druge strane, glumica Lesli Man i režiser i producent Džad Apatou su ranije bili vrlo simpatični Eni i želela je da joj se dopadnu, ali se ispostavilo da su zapravo vrlo neprijatni ljudi.

— Možda im je samo bio loš dan — istakla je ona.

 

Kako je rekla, Lejdi Gaga je upamtila svačije ime, bila je izuzetno ljubazna prema svima, a Eni je opisuje kao “boginju”, kao i glumica Ana Faris, za koju je Eni objasnila da se ponaša kao “najbolja osoba na planeti”.

 

Ana Faris
FOTO: PROFIMEDIA

Oduševili su je i Kijanu Rivs Dru Barimor, kao i Emilija Klark iz “Igre prestola”. Glumac Idriz Elba je, na njeno iznenađenje, uživo izgledao još privlačnije nego inače i bio je ljubazan, pun smaopouzdanja i vrlo opušten, ali nije ga usluživala lično pa ne zna je li velikodušan s napojnicama.

 

Idris Elba
FOTO: PROFIMEDIA

Oskarovka Lora Dern našla je vremena za sve koji su želeli da popričaju s njom, dok je Ketrin Voterston iz serijala “Fantastične zveri” bila neprijatna i izgledala je kao da bi joj bilo draže da njena konobarica ne postoji.

 

Deni Devito
FOTO: PROFIMEDIA

Kao najbolji pokazao se Deni Devito, koji je divan, skroman, ostavlja velike napojnice, naručuje za ceo sto…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular