Monday, May 10, 2021
HomeArhivaIz Bellabeata stiže novi pametni nakit, a upravlja - stresom

Iz Bellabeata stiže novi pametni nakit, a upravlja – stresom

U završnoj razvojnoj fazi je novi nakit koji će biti najmanji i najtačniji nosivi uređaj na svetu koji pomoću senzora meri zdravstvene podatke s ciljem detekcije i upravljanja stresom, tvrde u Bellabeatu

Bellabeat, hrvatsko-slovenačku kompaniju koja proizvodi pametne proizvode za žene koji omogućavaju praćenje stanja organizma, prije pet godina osnovali su Sandro Mur i Urška Sršen. Danas imaju sedamdesetak zaposlenih, od čega su 65 posto žene.

Dosad su na tržište lansirali nekoliko proizvoda: pametni nakit Leaf, pametnu bocu za vodu Spring i ručni sat Time, koji mobilnoj aplikaciji dojavljuje bitne pokazatelje stanja organizma osobe koja ga nosi.

Sršen je najavila nekoliko noviteta koje će iz Bellabeata uskoro ponuditi na tržištu. Jedan od njih je i Leaf crystal, novi model pametnog nakita s kristalima Swarovski.

U završnoj razvojnoj fazi je Bellabeatov novi nakit koji će, ustvrdila je Sršen, biti najmanji i najtačniji nosivi uređaj na svetu koji pomoću senzora meri zdravstvene podatke s ciljem detekcije i upravljanja stresom.

Bellabeat želi stvoriti i najveći globalni wellness klub za žene. U ostvarenje ove ideje već su krenuli putem aplikacije kojom Bellabeat kroz individualan pristup daje ekskluzivan sadržaj svakoj članici njihovog wellness kluba.

(IZVOR: T PORTAL)

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments