Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Iz Bellabeata stiže novi pametni nakit, a upravlja - stresom

Iz Bellabeata stiže novi pametni nakit, a upravlja – stresom

U završnoj razvojnoj fazi je novi nakit koji će biti najmanji i najtačniji nosivi uređaj na svetu koji pomoću senzora meri zdravstvene podatke s ciljem detekcije i upravljanja stresom, tvrde u Bellabeatu

Bellabeat, hrvatsko-slovenačku kompaniju koja proizvodi pametne proizvode za žene koji omogućavaju praćenje stanja organizma, prije pet godina osnovali su Sandro Mur i Urška Sršen. Danas imaju sedamdesetak zaposlenih, od čega su 65 posto žene.

Dosad su na tržište lansirali nekoliko proizvoda: pametni nakit Leaf, pametnu bocu za vodu Spring i ručni sat Time, koji mobilnoj aplikaciji dojavljuje bitne pokazatelje stanja organizma osobe koja ga nosi.

Sršen je najavila nekoliko noviteta koje će iz Bellabeata uskoro ponuditi na tržištu. Jedan od njih je i Leaf crystal, novi model pametnog nakita s kristalima Swarovski.

U završnoj razvojnoj fazi je Bellabeatov novi nakit koji će, ustvrdila je Sršen, biti najmanji i najtačniji nosivi uređaj na svetu koji pomoću senzora meri zdravstvene podatke s ciljem detekcije i upravljanja stresom.

Bellabeat želi stvoriti i najveći globalni wellness klub za žene. U ostvarenje ove ideje već su krenuli putem aplikacije kojom Bellabeat kroz individualan pristup daje ekskluzivan sadržaj svakoj članici njihovog wellness kluba.

(IZVOR: T PORTAL)

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments