Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaIvana Jordan, zvezda bez mrlje!

Ivana Jordan, zvezda bez mrlje!

Malo je zvezda koje se mogu pohvaliti karijerom zasnovanoj isključivo na uspehu koji su same zaslužile, bez skadnala, oslanjajući se samo na kvalitet i rad. Ivana Jordan primer je dame u svakom smislu, pevačica kristalnog glasa odrasla na Dedinju, gde i danas živi, ali u sopstvenom stanu, zadržala je u sebi otmenost koja je danas pravi raritet.

 

Nakon što je pre tri godine okončala brak, pop pevačica odlučila je da za sebe i šestogodišnjeg sina Vuka kupi veliki stan na Dedinju jer je za taj kraj grada vežu najlepše uspomene iz detinjstva, što smatra odličnom odlukom.

“ Prema ovom delu grada uvek sam imala posebnu emociju jer je ovde nekada živela moja baka. Čitavo detinjstvo pamtim upravo po Dedinju, bakinom dvorištu i stablima trešnje i oraha s kojih nisam silazila. Svaka grana predstavljala je poneku moju sobu, dnevnu ili spavaću, a ako je drvo rodilo, imala sam i plodove za svoj dečji ručak. Bila sam u stanju da po ceo dan budem na drvetu i da se tu igram. Kada je došlo vreme da sebi kupim stan, upravo zato sam odabrala ovu lokaciju. Lep je kraj, imamo dvorište i svoj mir, kao i čist vazduh, a opet smo za nekoliko minuta u centru” priča Ivana.

Ona smatra da je ambijent u kojem živimo izuzetno važan, jer svakom čoveku treba da daje slobodu i snagu, to je dom iz kojeg potiče kreativnost i dobra energija. Ivana sama piše pesme, a najviše vremena posvećuje sinu, koji ove godine polazi u školu.

“ Vuk i ja često igramo igrice ili se trkamo. U tim momentima podetinjim ili zaboravim da je on dete i ravnopravno se s njim borim da zauzmem dobro mesto. Trudim se da i on primeti da sam ja iskrena u tome. Mi smo srodne duše, koje se zaista lepo slažu i ne gube vreme na svađu. Kod nas se uvek sve završi osmehom čak i kada se pomalo prepiremo” iskrena je pevačica.

Ona ističe da je njen sin izuzetno dobar, plemenit i skroman dečak. Doduše, kao i svako dete ima svoje “bubice” koje ona pokušava da smiri.

Kaže kako nije stroga majka i smatra da bi ponekad trebalo da bude ozbiljnija i zahtevnija. Sa sinom razgovara kao sa odraslom osobom i ono što savetuje sebi govori i njemu.

“Uvek mu kažem da treba da pronađe sebe i da nikako ne sme da preteruje ni u čemu.”

Pored svih obaveza koje ima oko sina, ali i onih profesionalnih, Ivana ističe da se je dobar organizator i da ima dosta vremena za sebe. Kao i svaka savremena žena vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Ivana je osoba koja veruje u ljubav do kraja života bez obzira na to što je prošla razvod od Vukovog oca sa kojim je i danas u veoma dobrim odnosima, te zajednički vaspitavaju svoje dete, smatrajući da svako dete treba da raste i sa majkom i sa ocem.

“ Sanjar sam i verujem u ljubav za ceo život, ali moram da priznam da mnogo očekujem od partnera. Volela bih da bude jako dobra osoba koja neće dozvoliti da ga strah koji utiče na naše živote usmeri na pogrešne poteze. Smatram da se ljudi upravo iz te vrste straha povezuju, ostaju zajedno, venčavaju se i prihvataju da budu u osrednjoj vezi u kojoj kasnije nedovoljno ulažu sebe praveći od toga nedovršene odnose. Nisam spremna na tako nešto. Verujem da tamo negde postoji i za mene neko ko je sjajan i baš po mojim merama “.

Ivani od srca želimo nastavak uspešne karijere i sreću u privatnom životu, jer tako divna I nežna osoba svakako to zaslužuje.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments