Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Istraživanje pokazalo da su vozači BMW-a najgori i najbahatiji. Ni oni iz...

Istraživanje pokazalo da su vozači BMW-a najgori i najbahatiji. Ni oni iz “audija” nisu daleko

Više od pola ispitanika istraživanja označilo je vozače BMW modela M3 najsebičnijima, najnepromišljenijim i najbahatijim u odnosu na vlasnike ostalih automobila. Slede ih vlasnici modela “range rover”, zatim “audija TT” i “mercedesa” C klase.

Prema istraživanju vozači automobila “bmw” proglašeni su najnepristojnijim i najbahatijim u saobraćaju. Više od 2.000 ljudi koji su učestvovali u istraživanju ispunilo je anketu i njih 56 posto dalo je najlošije ocene vozačima BMW-a M3, a redosled je bio sledeći:

  1. “BMW” M3
    2. “Range Rover”
    3. “Audi TT”
    4. “Mercedes-Benz” C-class
    5. “Porsche” 911

Istraživanje je sproveo TV kanal Dejv u januaru prošle godine.

Takođe se ispostavilo kako je znatan broj vlasnika automobila emotivno vezan za svoga limenog ljubimca. Njih 60 odsto tvrdi kako njihovi automobili imaju ličnost, 53 odsto ih je priznalo kako su svom automobilu dali čak i ime, a 40 odsto ih je izjavilo kako gaje više osećanja prema svom automobilu nego prema bračnome partneru.

 

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments