Thursday, May 6, 2021
HomeLifestyleIsplivali detalji porođaja princeze Judžin: Izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio kada stiže...

Isplivali detalji porođaja princeze Judžin: Izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio kada stiže beba!

Unuka britanske kraljice Elizabete II princeza Judžin (30) i Džek Bruksbenk (34) čekaju svoje prvo dete, što je u septembru i potvrdila Bakingemska palata.

Međutim, kada će najpopularnija porodica na svetu postati bogatija za još jednog člana, nije bilo poznato – sve do sada.

Naime, sve što je do sada javnost znala jeste kako bi beba trebalo da stigne početkom godine. Međutim, godina je počela, prošla je i sredina januara, a s dvora još uvek nisu podelili srećne vesti.

Međutim, izvor blizak kraljevskoj porodici je za magazin Hello otkrio kako je princezi termin sredinom februara.

Ipak, pol bebe supružnici još uvek nisu zvanično potvrdili. Otkada je princeza Judžin objavila da je trudna, u medijima su se pojavljivale razne informacije o novoj kraljevskoj bebi, a većina prognozira da je reč o dečaku.

Magazin New Idea nedavno se raspisao kako roditelji, koji odbrojavaju dane do dolaska prinove, ne čekaju jedno već troje dece jer princeza navodno nosi trojke.

Ove glasine pojavile su se nakon što je princeza, koja sve više vremena provodi u udobnosti svog doma, viđena kako prilikom kupovine dečje odeće, kupuje po tri para iste.

Kako objašnjava pomenuti magazin, nema potrebe za takvom kupovinom osim ako princeza zna nešto što ostali ne znaju, a to je da čeka trojke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments