Thursday, August 5, 2021
HomeMagazinIndira i Halid zapalili Iskru

Indira i Halid zapalili Iskru

Indira Levak objavila je duet s Halidom Bešlićem, a istakla je kako je tu saradnju već neko vreme priželjkivala.

Dogodio se neverojatan duet Indire i Halida Bešlića, dve velike regionalne zvezde koji su sinoć na CMC festivalu u Vodicama prvi put izveli uživo pesmu ‘Iskra’.

Dugo se kuhala ova saradnja, senzacionalni duet dva vokala koja pevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pesma koju je komponovao Branimir Mihaljević priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi.

” Poruka pesme je tako lepa. Onako vas lirski zagrli i uveri da uvek postoji srećan kraj, ima nade… Pesma ‘Iskra’ puno mi znači, to je duet s mojim bratom po muzici Halidom koji sam baš dugo priželjkivala. Pesma ‘Iskra’ nastala je tako što je Halid snimio svoj deo u Sarajevu, a ja u Zagrebu, a kada nas je Branimir spojio u studiju nastala je čarolija u kojoj napokon svi mogu uživati. Reakcije su već sada fantastične, a verujem da će ‘Iskra’ zaiskriti u celoj regiji!“- ispričala je Indira koja završava svoj drugi samostalni album i priprema brojne koncerte ovog leta.

“Indira sve što radi radi pod visokim naponom, s puno energije. Ona živi i radi trista na sat. Zato je volim i zato je moja prijateljica. Odazvao sam se na njen poziv i snimili smo duet za ovu simpatičnu pesmu. Radujem se svim koncertima i druženjima koja nas očekuju.”- izjavio je Halid na snimanju video spota koji je prepun toplih, prijateljskih trenutka koji su snimljeni u predivnoj Slavoniji, na jedinstvenim lokacijama poput The Lake House Đakovo i Ivandvoru.

Indira u spotu blista, a glamurozna izdanja modne dizajnerice Matije Vujice savršen su kontrast pitoresknim lokacijama. Harmonija koja je vladala na snimanju zabeležena je u spotu koji budi emocije i želju za novim dernekom s prijateljima pogotovo nakon prošle godine koja je bila toliko usamljena za mnoge. Utehu pronalazimo u muzici pa zato ovu pesmu nije teško zavoleti jer donosi radost i sećanja na dobra vremena.

Indira Levak inače je i članica žirija omiljenog showa “Tvoje lice zvuči poznato” te uz Nives Celzijus, Igora Mešina i Gorana Navojca ocenjuje kandidate u sezoni “All Stars”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular