Friday, June 18, 2021
HomeEventiDijasporaIncident na banjalučkoj Skupštini: Najavljen disciplinski postupak protiv Stanića

Incident na banjalučkoj Skupštini: Najavljen disciplinski postupak protiv Stanića

Tokom petominutne pauze zasjedanja Skupštine grada Banjaluka došlo je do verbalnog sukoba gradonačelnika Draška Stanivukovića i odbornika Nevena Stanića.

Stanivuković tvrdi da je Stanić navodno udario člana njegovog kabineta Olgu Babić, dok Stanić tvrdi da ju je slučajno u prolazu zakačio, zbog čega je zatražen pregled snimka video-nadzora.

Povodom ovog incidenta oglasili su se i stručni saradnik u kabinetu gradonačelnika Olga Babić, te odbornik Ujedinjene Srpske Neven Stanić.

Babićeva je rekla da “osuđuje današnji napad odbornika Stanića”.

– Mislim da je ovo izmaklo svakoj kontroli. Ovakvo ponašanje i psovanje nema smisla. Samo pokazuje dokle idu i na šta su spremni – navela je ona.

Stanić je kazao da je u pauzi zasjedanja sa nekoliko odbornika izletio iz Skupštinkse sale.

– Koleginica je išla iz hola prema vratima i došlo je do sudara. Vidim da je ona potresena i ja se ovim putem izvinjavam – rekao je Stanić i naglasio da ima puno poštovanje prema ženama.

Savjetnik gradonačelnika Milada Šukalo je rekla da će biti pregledani snimci video nadzora, te pokrenut disciplinski postupak protiv Stanića.

– Koleginica Babić je prilazila i došlo je do sudara na vratima. Sudar je definitivno bio agresivniji s jedne strane, uz psovku i izgovor da je to bila psovka upućena nekom drugom – kazala je Šukalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments