Friday, June 25, 2021
HomeArhivaHurricane pokorile dijasporu

Hurricane pokorile dijasporu

Fantastični trio prelepih devojaka grupe „Hurricae“ napravio je pravu senzaciju svojim prednovogodišnjim nastupima širom Evrope. Njihove nastupe sa lica mesta je pratio naš kolega Marko Orsolić kao i Danijela Zebić.

Hurricane su po prvi put našoj dijaspori pokazale da nisu samo lepa lica nego i fantastične pevačice koje su atmosferu u svakom klubu dovele do usijanja. Za njihove koncerte tražila se karta više, a mi bismo posebno istakli nastup u Švajcarskom klubu „Face“ kao i klubu „Scena“ iz Nemačke.

Njihov bogat repertoar kao i odlično scensko samovaspitanje uveliko su doprineli tome da se publika maksimalno opusti i Hurricane prihvate kao nekog koga poznaju već dugo vremena. Ovakvo osveženje je upravo ono što je bilo potrebno estradnoj sceni sa prostora bivše Jugoslavi, osveženje, koje je spoj lepote, talenta i stila. Sada već slobodno možemo reći da je pred ovim devojkama fantastična karijera, te da publika u inostranstvu željno iščekuje njihove nove nastupe, a Orange star magazin će kao i uvek do sada biti tu da isprati svaki novi uspeh ovih lepotica.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments