Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaHoroskop za 2020. Godinu

Horoskop za 2020. Godinu

Svaka nova godina predstavlja novi životni ciklus, a evo što nam predviđa kratka astro prognoza za 2020. godinu. Astrolozi ističu da će 2020. doneti dugo očekivane i lepe promene, a šta konkretno očekuje vaš znak u 2020. godini, saznajte u tekstu!

OVAN – Vreme je za nove pobede!

U 2019. godini bili ste vrlo vredni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Štakor, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspeh. Uspeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobede i imaćete veliki poticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

BIK – Ostvarenje najlepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promeniće vam pogled na život i poverovaćete da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje financijskog blagostanja. Ovo je savršen period da riskirate i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

BLIZANCI – Osetite životnu radost!

Blizanci svaku promenu očekuju otvorenog srca i s dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje period pun rada, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lepa poznanstva.

RAK – Povratak lepe prošlosti!

Uspeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni raditi na sebi i hrabro krenuti ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje s članovima porodice, povratak u stari dom ili provođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

LAV – Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada trebate pokazati upornost i kreativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidljiv period velikih promena, a mnogi će promeniti i mesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strahom, jer svaka promena biće početak pozitivnih događaja u vašem životu.

 

DEVICA – Vreme je za porodične radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Devicu, naročito kada je u pitanju privatni život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili uspostaviti dobar odnos s voljenom osobom, biti dobar roditelj ili rešiti stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate venčanje, stvaranje ili širenje porodice ili rešavanje stambenog pitanja.

VAGA – Vreme je da osetite harmoniju!

Poslednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelepe promene! Spremite se na potpunu promenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete se moći opustiti, osetiti mir, uživati baš svakog dana i osetiti istinsku harmoniju koju će vam podariti voljena osoba.

ŠKORPIJA – Sve se menja nabolje!

Život vam više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? S dolaskom 2020. sve će se promeniti! Sledeća godina je zapravo najbolje vreme da drastično promenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog vazduha” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

STRELAC – Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća desi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će doneti nešto na šta ste dugo čekali, možda čak i celog života. Sve će se drastično promeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta verojatno ćete doneti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mjesto.

JARAC – Pronađite vreme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vreme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa raditi, a potpuno ste zaboravili na sebe. Godina pred nama doneće vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Što vas čini srećnim? U 2020. godini imaćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite šta je vaša velika želja i već prvog dana naredne godine načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!

VODOLIJA – Koncentrišite se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodolije 2020. biće teška i napeta godina. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događaja. Ipak, imaćete priliku da postignete cilj kojem ste stremili više od godinu dana. Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo se morate koncentrisati na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mesto!

RIBE – Ostanite pozitivni!

Za vas će naredna godina biti sve, samo ne dosadna! Oslobodićete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje. Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu. Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.

 

 

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments