Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizHauser sa misterioznom "sirenom" na Maldivima promoviše luksuz, a baškari se na...

Hauser sa misterioznom “sirenom” na Maldivima promoviše luksuz, a baškari se na kompenzaciju

Hrvatski violončelista Stjepan Hauser (34) privukao je mnogo pažnje svojim nedavnim objavama na Instagramu neverovatnim kadrovima sa, kako su svi mislili, romantičnog putovanja na Maldive. Ipak, ispostavilo se da je njegov odmor na egzotičnoj destinaciji poslovna saradnja u svrhu reklame.

Naime, Stjepan već nekoliko dana objavljuje na Instagramu kako uživa u lepotama Maldiva sa misterioznom devojkom, koja se na jednom snimku pojavila u kostimu morske sirene i time zaintrigirala njegove fanove.

Iako je svaki deo njihovog putovanja ličio na romantičnu bajku, povod njegovog putovanja je sve sem romantičan.

Ispostavilo se da je sve što je Stjepan na svom profilu objavio bilo u svrhu reklame, kako bi se Balkanci privukli na to egzotično turističko odredište.- Visit Maldives poziva hrvatskog popularnog violončelistu Stjepana Hausera na saradnju u snimanju videa koji će prikazati prirodne lepote destinacije. Biće gost resorta Fushifaru od 23. februara do 3. marta, te će objavljivati sadržaj na svojim društvenim mrežama gde ga prati oko 2.4 miliona ljudi – stoji u objavi na Instagram profilu vodeće turističke agencije Maldiva.- Glavni je cilj ovog puta promovisanje Maldiva kao sigurnog odredišta za turiste. Balkan je potencijalno tržište za Maldive, a saradnja s poznatim umetnikom kojeg prati veliki broj ljudi iz te regije pomoći će proboju Maldiva na to tržište, te će ljude upoznati s prednostima naše destinacije – nastavili su u objavi u okviru koje je Stjepanova fotografija iz bazena sa egzotičnim voćnim obrokom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular