Wednesday, November 25, 2020
Home Arhiva Hari i Megan ugasili Instagram nalog

Hari i Megan ugasili Instagram nalog

U ovom trenutku kada je svet izuzetno osetljiv najvažnije je zdravlje i dobrobit svakog na svetu, poručio je par

Foto: Profimedia

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan oprostili su se od 11 miliona pratilaca na Instagram profilu Saseksrojal (Sussexroyal) porukom u kojoj govore o teškoćama u svetu zbog pandemije korona virusa, dan uoči zvaničnog povlačenja sa pozicije viših članova kraljevske porodice. U ovom trenutku kada je svet izuzetno osetljiv najvažnije je zdravlje i dobrobit svakog na svetu i nalaženje rešenja za brojne probleme izazvane pandemijom, napisali su oni u poruci. “Više nas nećete videti ovde, ali posao se nastavlja“, napisao je par koji želi da nađe načine kako bolje da doprinese u suočavanju sa previranjima koja dolaze.

Naveli su da će vrlo brzo ponovo da stupe u kontakt sa svojim pratiocima sa drugog naloga, ne navodeći detalje. Prema dogovoru sa kraljicom Elizabetom Drugom oni od 31. marta više ne mogu da koriste titule kraljevskih visočanstava, ni zvanično da predstavljaju kraljicu. Oni će za to moći da zarađuju sami za život i biće daleko od medija.

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments