Tuesday, December 1, 2020
Home Showbiz Hari i Megan: Globalna kriza mržnje utiče na mentalno zdravlje ljudi

Hari i Megan: Globalna kriza mržnje utiče na mentalno zdravlje ljudi

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan govorili su o svojoj kampanji protiv negativnosti na društvenim mrežama, dok je Hari upozorio na “globalnu krizu mržnje” koja utiče na mentalno zdravlje ljudi.

Par, službeno poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, učestvovali su u dvosatnoj onlajn raspravi čiji je domaćin bio Time100 Talks, s nekolicinom stručnjaka s kojima su se ove godine sastali kako bi promovirsli više saosjećanja na onlajn forumima, piše N1 Zagreb.

“Ovo je globalna kriza. Globalna kriza mržnje, globalna kriza dezinformisanja i globalna zdravstvena kriza”, rekao je Hari u uvodnom komentaru rasprave “Stvaranje boljeg svijeta”.

Hari i Megan preselili su se u južnu Kaliforniju ove godine, nakon što su odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti kako bi vodili nezavisniji život i pobjegli od nasrtljivih britanskih medija.

Megan je rekla da je imperativ da onlajn interakcije budu zdravije za sve.

“Ovo nije samo problem mentalnog zdravlja ili emocionalne dobrobiti. Ovo je problem čovjeka. I to što se događa svima nama onlajn duboko utiče na nas”, rekla je ona.

Megan je prošle sedmice navela da je ugasila sve svoje lične profile na društvenim medijima prije nekoliko godina, kao i da nije željela da čita šta ljudi pišu o njoj onlajn “kako bi se zaštitila.”

U podcast razgovoru s tinejdžerima prošle sedmice, kojim je obilježen Svjetski dan mentalnog zdravlja, Megan je rekla da je “u 2019. godini bila najviše botovana osoba onlajn u cijelom svijetu – i među muškarcima i među ženama.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Rečenica princa Čarlsa koja je zauvek povredila princezu Dajanu

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa bio je daleko od savršenog, a kada bi morao da se opiše jednom rečju, najbolje bi...

Blogerka iz Zambije objavila video o muškarcima sa Balkana, a posebno joj se sviđaju Srbi

Blogerka iz Zambije Patriša Kaunda u svom poslednjem videu govorila je o muškarcima sa Balkana, konkretno iz Srbije.Patriša...

Klima se jedan od najdugovečnijih brakova Holivuda: Sindi Kraford pred razvodom?!

Supermodel iz 90-ih, Sindi Kraford i njen četiri godine mlađi suprug Rendi Gerber, vlasnik fabrike tekile i distributivnog lanca, u braku su čak 22 godine,...

Zoran Kesić: Poraz Dodika u Banjaluci. Može nam neko nešto, nismo jači od sudbine (VIDEO)

Smak Zoran Kesić se u novoj epizodi "24 minuta" bavio i Dodikovim porazom u Banjaluci za gradonačelnika Banjaluke.. lidera se nastavlja...

Recent Comments