Tuesday, June 22, 2021
HomeArhivaHanine El Alam Princeza Orijenta

Hanine El Alam Princeza Orijenta

Hanine El Alam zvezda je svetskog ranga, njene nastupe prate stotine hiljada ljudi, a uspehe niže jedan za drugim. Hanine je ekskluzivno za Orange star magazine pričala o planovima za budućnost, odnosu sa publikom, kao i tome kako izgleda jedan njen prosečan dan.

Kako biste opisali proteklu godinu u poslovnom smislu?

Iz poslovne perspektive, moram priznati da je ova godina srušila sva moja očekivanja, jer je bila puna prilika za koje nikada nisam mislila da će mi doći. Osećam se neverovatno blagoslovljeno, ali isto tako verujem da sam to i zaslužila, nakon godina nemilosrdnog rada.

Možete li nam reći nešto više o novom videu?

Novi videozapis pod nazivom Salma vizualni je prikaz ljudskog paradoksa, svetla i tame koju držimo u sebi. Bilo da se radi o plesu, muzici ili vizualnim efektima, taj smo koncept nastojali preneti na svaki mogući način.

Što vas najviše uzbuđuje kada je reč o Vašoj publici?

Interakcija. Smatram da je to jedini pokazatelj uspešnog nastupa. Moram osetiti da je publika jednako angažovana kao i ja, inače ću se osećati kao da sam ispustila ono što im dugujem.

Imate li neku posebnu želju koju još uvijek niste ispunili?

Mogu poželeti samo jedno: da moj rad bude otplaćen istim blagoslovom, sve dok mogu igrati.

Koji su Vaši planovi za budućnost?

Budućnost je teško predvidljiva stvar. Nameravam da nastavim sa honiranjem svog zanata i iskoristim svaku priliku koja mi se nađe na putu.

Kako izgleda Vaš prosečan dan?

Tipičan dan mora biti podeljen između časova vežbanja, plesa, trčanja proveravanja sa ekipom ili druge vrste nege, poput joge ili treninga s utezima.

Ako biste mogli nešto globalno promeniti, šta bi to bilo?

Iskrenije veze među ljudima.

Koji je Vaš životni moto?

Jednostavno: nasmiješite se svemu što vam dođe na put, sve je to prerušeni blagoslov.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments