Sunday, August 1, 2021
HomeArhivaHaifa Wehbe Diva zanosnog pogleda

Haifa Wehbe Diva zanosnog pogleda

 Novu kolekciju Celena kontaktnih sočiva u boji, predstavlja popularna libanska pevačica Haifa Wehbe. Njeno očaravajuće izdanje u crnom savršeno naglašava njene oči, a svemu dodatno pomaže aksesoar crvene boje, kojim je upotpunjena celokupna slika.

Crveni prsten sa velikim motivom ruže na njenim rukama nagoveštava nove trendove. Haifa je pored toga što je poznata kao izuzetno popularna pevačica jednako uspešan model. Naime ova lepotica je u svet mode zakoračila sa samo 16 godina.

2006 godine Haifa se našla na popisu časopisa People pri izboru najlepših žena sveta. Miss Libana postala je 1998 godine, a ubrzo zatim se okušala i u pevačkim vodama.

Kolekcija novih sočiva koja su i povod novog editorijala dolazi u nekoliko boja. Ističu se azurno plava, realistična senka, šumsko zelena, glamurozna nijansa meda te biserno siva.

– Uzbuđena sam zbog nove uloge ambasadora za kolekciju Celena kontaktnih sočiva u boji. Jedva čekam da vidim vaš pogled na svet u boji – izjavila je lepa Haifa na društvenim mrežama.

Koliko su zadovoljni saradnjom sa lepom pevačicom govori i reč koju su upotrebili ljudi iz same kompanije Celena – Diva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular