Sunday, July 25, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiGoga Sekulić piše autobiografiju, otkriva mračne tajne estrade, ulice i kriminala

Goga Sekulić piše autobiografiju, otkriva mračne tajne estrade, ulice i kriminala

Pjevačica Goga Sekulić riješila je da napiše autobiografsku knjigu, u kojoj će otkriti detalje svog turbulentnog života.

S obzirom na to da je od 1996. godine, otkako se pojavila na estradnoj sceni, prošla kroz sito i rešeto, folkerka želi da narod čuje cijelu njenu priču od početka do kraja, prenosi Nova.rs.

Ona neće pisati samo o sebi i svojoj karijeri, već i o kolegama, biznismenima, kriminalcima, menadžerima i drugim likovima koji su obilježili njen život.

Goga je na ovu ideju došla još prije nekoliko godina, ali nije imala petlju da to i ostvari. Međutim, kada se udala za supruga Uroša Domanovića i rodila sina Vasilija Andreja, pjevačica se skrasila i totalno promijenila svoje stare navike.

Sekulićeva je za Nova.rs ispričala kako je došla na ideju da započne svoju autobiografiju i kakve ćemo tajne pročitati u njoj.

“Davne 1996. godine otišla sam za Švajcarsku i tada je sve krenulo. Razvijala se moja karijera u to vrijeme kada nije bilo lako istaći se na sceni kao danas. Prvo, teško je bilo upoznavati se sa ljudima različitih zanimanja, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izvorila. Nije da se hvalim, ali oduvijek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, baš kao drugaricu. Sjedjela sam sa mnogima, pričala sa mnogi, sarađivala sa mnogima. Živjela sam film, a ne običan život. U knjizi će se naći brojni događaji, scena, ulica, klubovi, estrada. Izmijeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći”, rekla je pjevačica.

Goga se pohvalila da joj oko novog projekta pomaže reditelj Dušan Jelić, koji se proslavio filmom “Ni na nebu, ni na zemlji” u kojem je Momčilo Bajagić Bajaga otpjevao čuveni hit “Moji su drugovi”.

“Dušan Jelić mi je velika podrška u ovome. U pregovorima smo i za još neke dodatne stvari, ali obavijestiću vas kada sve potvrdimo”, rekla je Sekulićeva.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular