Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizGocu iznerviralo pitanje da li joj je Ceca čestitala što postaje baka:...

Gocu iznerviralo pitanje da li joj je Ceca čestitala što postaje baka: “Kakve veze imamo ona i ja?!”

 

Mirko Šijan i Bojana Rodić za nešto više od 7 meseci postaće roditelji, a radosne vesti podelili su prvo sa svojim najmilijima, a potom su iste osvanule i na Instagramu.

Pevačica Goca Božinovska saznala je za ovu radosnu vest za Božić i veoma se obradovala, a sada je otkrila i ko joj je čestitao od kolega.

– Prvi mi je čestitao Đani, on je čuo od Mirka i svi moji dragi prijatelji, sve moje najdraže kolege – rekla je pevačica.

Na pitanje da li joj je i dugogodišnja koleginica Ceca Ražnatović čestitala radosne vesti, Goca se vidno iznervirala, pa rekla kako se to “ne čestita”.

– Pa što vi to stalno “A Ceca, a Ceca?”… A kakve veze imamo Ceca i ja? Bogdana je snaja Ceci, a Bojana je moja snaja. Nisam ni ja njoj čestitala kada joj je snaja ostala u drugom stanju. Čestita se kad dobiješ bebu! Ne čestitaš nekome sa mesec i po dana trudnoće… – odgovorila je Božinovska za Telegraf

Podsetimo, folkerka je nedavno izjavila kako veoma vod računa o Bojani otkako su saznali da je u drugom stanju i da snajku drže “kao malo vode na dlanu”.

Takođe, Goca je za Telegraf Jetset otkrila da ona još uvek ne zna kako će joj se zvati unuče jer joj sin i snajkaništa nisu rekli o tome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular