Friday, June 25, 2021
HomeArhivaGal Gadot Upoznajte novu Wonder Woman

Gal Gadot Upoznajte novu Wonder Woman

Gal Gadot je talentovana, srdačna, hrabra i lepa žena. Nedavno se pojavila u Batmanu protiv Supermana. Njena biografija govori da je ona doista dama sposobna da stvara životna čuda.

Gal Gadot je rođena je 30. aprila 1985. u Petah Tikvah u Izraelu, ali je odrasla u Rosh HaAyinu. Roditelji su joj rođeni u Izraelu. Njena majka, Irit Gadot je učiteljica, a otac Michael Gadot inženjer.

Ipak baka i deda su rođeni su u Evropi. Srećom, njen je deda preživio je holokaust dok je bio u koncentracionom logoru, a baka je uspela da se skloni pre rata.

Sve njene uspomene iz detinjstva povezane su sa Tel-Avivom.

Kao tinejdžerka, dobila je prvi posao kao bebisiterka, a kasnije je radila u Burger Kingu.

Ova glumica odgajana je u “strogoj jevrejskoj porodici”, međutim, njeni roditelji nisu joj ograničavali hobije. Ona se bavila sportom i vozila je motore u čemu kaže da zaista uživa.

Studirala je pravo i međunarodne odnose, a s obzirom na to da je dosta visoka igrala je košarku odbojku I tenis.

U izraelu je u 18-oj godini služila vojni rok koji je u toj zemlji obavezante je tamo naučila disciplinu i poštovanje. Osposobljavanje koje je dobila pomoglo joj je da preuzme ulogu u Fast and Furiousu.

  1. godine Gal je osvojila titulu Miss Izraela i takmičila se za Miss Universe u Ekvadoru iste godine.

Gal Gadot prvu glumačku ulogu ostvarila je 2007. godine kada se pojavila u izraelskoj TV seriji “Bubot”.

Galadot je kasnije dobila ulogu akcijska zvezda kada se 2009. pojavila u Fast and Furious. Od tada se pojavila u nekoliko filmova kao Batman vs. Superman gde je glumila ulogu čudesne žene.

Gal je udata za Yarona Varsana. Venčali su se u septembru 2008. i sada uživaju u dvanmaestoj godini braka.  Imaju dve kćerke, Mayu i Almu. Iako Gadot drži do privatnosti svoje porodice uvek izražava svoju ljubav prema deci posebno tokom intervjua.

 

Tekst: Marko Orsolić

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments