Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizFanovi "urnišu" profil Kim Kardašijan zbog JK: "Tolike pare i ništa, vrati...

Fanovi “urnišu” profil Kim Kardašijan zbog JK: “Tolike pare i ništa, vrati Karleuši stajling!”

Fanovi srpske pop dive Jelene Karleuše “spamuju” profil najpoznatije svetske starlete Kim Kardašijan, jer je, navode, potpuno ukrala ideju jedne odevne kombinacije upravo od naše pevačice.

Naime, Kim je pre nekoliko sati objavila fotografiju na kojoj pozira u kombinezonu sa “otvorenim” kukovima, a Jelena Karleuša je istakla da je reč o kopiji njenog dizajna.

Naime, JK je nosila identičnu odevnu kombinaciju 16. oktobra 2020. godine, samo u plavoj verziji.

 Ok, ovo jednostavno NIJE FER. Ovo je moj vlastiti dizajn … Znaš da te volim, ali … Daj mi barem neku zaslugu ili je**no pitaj da radim s tobom ! P.S. (da, puno puta lično dizajniram odeću za svoje nastupe) – napisala je Jelena Karleuša i tagovala Kim Kardašijan.

Nakon Jelenine objave, oglasili su se i domaći i strani obožavatelji, koji su bukvalno spamovali komentarima starletin profil na Instagramu.

“Trebalo bi da prestaneš da kopiraš stil Jelene Karleuše”, “Zvala te Jelena Karleuša i rekla da joj vratiš njen stajling”, “Jelena, trebalo bi da patentiraš ovaj dizajn”, “A da joj platiš za ideju?”, “Kim, napiši čija je zasluga za ovaj izgled”, “Jelenina kopija”, “Tolike pare i ništa”, “Pa to stvarno nije fer, draga Kim, gde su ideje?”, bili su samo neki od komentara pratilaca Kim Kardašijan ispod njene objave na kojoj je prikupila 1,7 miliona lajkova.

Fotografiju možete pogledati u galeriji u tekstu.

Inače, pre 5 godina je Kim Kardašijan je na svom sajtu, u objavi pod nazivom “Woman Crush Wednesday”, pisala o Jeleni Karleuši.

– Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda – neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fenomenalna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji – volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je – napisala je svojevremeno Kim za JK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular