Sunday, August 1, 2021
HomeZdravljePsihologijaFACEBOOK TWITTER WHATSAPP PINTEREST 08/01/2021 AURA SVAKOG ČOVEKA IMA 7 SLOJEVA: Evo...

FACEBOOK TWITTER WHATSAPP PINTEREST 08/01/2021 AURA SVAKOG ČOVEKA IMA 7 SLOJEVA: Evo kako da vidite svoju Kako da vidite svoju auru – ima 7 različitih slojeva koji utičlu na vašu energiju, život ili emocije!

Aura je elektromagnetno polje koje okružuje žive organizme, odnosno ljude, životinje i biljke. Ona je izvor i ogledalo naše unutrašnje i spoljašnje energije, a da li je moguće da sami vidimo sopstvenu auru?

Razumevanje aure je ključno za razumevanje sopstvenog bića, odnosno potpune samospoznaje, a ukoliko sebe dovoljno “treniramo” možemo naučiti kako da posmatramo svoju auru.

Ljudska aura sadrži 7 različitih slojeva koji utiču na naše raspoloženje, zdravlje, energiju, emocije ili stav prema životu. Zato je važno otkritii razumeti svaki od ovih slojeva.

Evo koji slojevi aure postoje:

1. Astralni sloj

Astralni sloj aure određuje naše emocije i način na koji se odnosimo prema ljudima koje volimo. Sadrži naša iskustva iz odnosa sa našim voljenima.

2. Donji mentalni sloj

U ovom sloju se čuvaju naše vrednosti i ideje, pa je stoga možda najvažniji sloj u našem svakodnevnom životu. Dok radimo ili se koncentrišemo, naš mentalni sloj se širi.

3. Viši mentalni sloj

Viši mentalni sloj vam omogućava da iskusite duhovne stvari poput ljubavi prema sebi, nesebičnosti i bezuslovne ljubavi. Ako je vaš viši mentalni sloj stabilan, tada nećete iskusiti sumnju u sebe i negativnu energiju.

4. Duhovni sloj

Ovaj sloj aure omogućava nam da se povežemo sa istomišljenicima, a zvučni duhovni sloj je prvi korak ka povezivanju sa našim višim Ja.

5. Intucionalni sloj

U ovom sloju se stvara naša sposobnost opraštanja i prihvatanja drugih. Ovo nam takođe pomaže kod osećanja dobrote, smirenosti.

6. Apsolutni sloj

Završni sloj drži sve ostale slojeve na mestu i povezuje nas sa Univerzumom. Potpuno razumevanje ovog sloja važno je za putovanje ka apsolutnoj istini i blaženstvu.

Kako videti svoju auru

Prvi korak je da čitate i učite o aurama, njenim slojevima, bojama i značenjima različitih nijansi.

Pokušajte da osetite tuđu auru. Nežno zatvorite oči i duboko udahnite, a sada razmislite o osećanjima i emocijama koje ste imali kada ste bili u nečijem društvu. Da li ste bili umorni, nadahnuti ili vam je bilo dosadno ili ste se osećali uznemireno? Sada razmislite o boji koju biste želeli da povežete sa osećajem koji ste doživeli.

Kada steknete osnovnu ideju o prisustvu aure i njenih boja, morate se uvežbati da biste videli auru jasnije i živopisnije. Za ovaj trening koristite bilo koji crveni ili plavi predmet postavljen u prostorije uz beli zid. Pogledajte desno od te stavri i pokušajte da pronađete boju, možda je žuta ili zelena.

Stanite uz ogledalo postavljeno uz beli zid. Sada ne gledajte direktno u svoj lik već malo desno ili levo. Sada ćete videti neke svetle boje kako se kreću duž vašeg tela (u odrazu).

Učenje tumačenja aure je sporo i ponekad teško, ali kada naučite kakod a je posmatrate, više ćete razumeti svoje unutrašnje energetsko stanje, kao i energiju drugih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular