Thursday, May 13, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiEXTRA // ZA SEDAM DANA SKORO PA RASPRODAT "ESQUIRE" SA SEVERINOM NA...

EXTRA // ZA SEDAM DANA SKORO PA RASPRODAT “ESQUIRE” SA SEVERINOM NA NASLOVNOJ STRANI!

Za samo sedam dana aprilski broj magazina “Esquire” sa Severinom na naslovnoj strani je gotovo rasprodat.

Uspešan potez!

Da je staviti popularnu žensku osobu u čijem vremenu živimo kako tvrdi kultni “Esquire”na naslovnu stranu najbolji potez nije tajna. Da će Severina napraviti neverovatnu pomamu u regiji s istom naslovnicom se očekivalo, ali da će ista naslovnica proizvesti takvu hiper potražnju ne samo u Srbiji već u svim zemljama bivše Jugoslavije malo je ko mogao zamisliti.

– Saradnja sa Severinom je bila baš onakva kakvu sam i očekivao. Istinske zvezde imaju širinu i trude se zajedno s ekipom postići najbolji željeni efekat. Severina je bez sumnje jedina zvezda koju vole svi na prostoru bivše Jugoslavije i koja je zaista svuda tražena i dobrodošla. Kako je predstaviti drugačije? Neviđeno do sada? Čitaocima regiona smo predstavili jednu blisku intimu Severine. Severinu kada se ugase reflektori, ali ne samo to. Veliku zvezdu u intimi vlastite sobe kada je prema sebi najiskrenija – izjavio je glavni i odgovorni urednik najvažnijeg svetskog magazina za muškarce, Milan Nikolić.

“Esquire” Srbija gotovo je rasporodat u manje od 7 dana što je izdanje sa Severinom došlo na police kioska širom Srbije, ali i regiona. Još je jako malo brojeva ostalo po policama, stoga svi koji nisu uspeli ugrabiti svoje izdanje, a toliko ga žele sada je krajnje vrijeme. Neviđena pomama dogodila se i širom Hrvatske gde su mnogobrojni čitaoci zvali i naručivali svoja izdanja iz Beograda jer ih nisu stigli kupiti ili uopšte pronaći u Hrvatskoj.

Opera17.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments