Friday, June 18, 2021
HomeShowbizEmina tuži Mustafu za 26 meseci neisplaćenih alimentacija! Nije plaćao ni vozača,...

Emina tuži Mustafu za 26 meseci neisplaćenih alimentacija! Nije plaćao ni vozača, osiguranje… Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra)

Emina Jahović (39) pravnim putem potražiće pravdu pošto njen bivši muž Mustafa Sandal 26 meseci nije platio alimentacije za sinove Jamana i Javuza.

Kako saznajemo, Emina je istakla da neće prihvatiti to što Mustafa ne ispunjava svoje obaveze i ono za šta se obavezao da će pokrivati, kada je reč o troškovima.

– Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova – priča izvor za Telegraf JETSET.

– Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše – dodaje naš sagovornik.

– U Turskoj se raširila priča kako Mustafa svega dva meseca ne reguliše svoje obaveze i to zbog pandemije korona virusa. Međutim, sve to traje 26 meseci, a oni su se razveli pre 32 meseca. Znači, veliki deo tog perioda i svi troškovi pali su na Eminu. Ona to neće da prihvati – priča naš izvor.

Kako kaže naš izvor, Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

– Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je Jahovićeva u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom i list “Posta”.

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se 2018. godine.

– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na meneTrebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je pevačica nedavno za “Stori”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments