Friday, June 25, 2021
HomeOsa newsStrane vestiDženifer Lopez je ikona godine

Dženifer Lopez je ikona godine

Prije dvije večeri je održana ceremonija „People’s Choice Awards“ i tom prilikom su nagrađene mnoga imena iz svijeta šou biznisa. Među njima je bila i slavna latino diva Dženifer Lopez koja u jednom trenutku nije uspjela da zadrži suze.

Naime, ona je dobila nagradu „Ikona 2020. godine“, a tokom primanja nagrade preko video bima su se u program uključile glumice Rene Zelveger i Nikol Kidman koje su joj čestitale i opisale koliko cijene njen rad. Nakon toga, Dženifer je imala zadovoljstvo da joj se na isti način obrate njena djeca, blizanci Maks i Em.

To je prilično potreslo slavnu pjevačicu, pa je govor održala kroz suze.

“Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije – ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih”, rekla je Lopez i dodala:

“Želim da nadahnem djevojčice svih uzrasta i svih boja, širom svijeta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem”, rekla je Dženifer u svom govoru, prenosi cdm.

Među dobitnicima su se ove godine, između ostalih, našli i Vil Smit (nagrada za mušku filmsku zvijezdu), Kloi Kardašijan (nagrada za rijaliti zvijezdu godine), Džastin Biber (nagrada za muškog izvođača godine).

Pjevačica Arijana Grande osvojila je čak dvije nagrade, za ženskog izvođača godine, kao i nagradu u kategoriji „Social Celebrity“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments