Sunday, August 1, 2021
HomeOsa newsPolitikaDraško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke poduzeo prve korake

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke poduzeo prve korake

Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke već prvog dana dao se na posao i pokazao da ozbiljno misli ispuniti sva predizborna obećanja. Negovo saopštenje na facebooku prenosimo u celosti:

Danas sam po HITNOM postupku naložio da mi se dostave IMENA i PREZIMENA svih zaposlenih u Gradskoj upravi sa podacima iz njihovih DIPLOMA! Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31.12., baš pred Novu godinu, kao znak novog početaka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u djelo.
Donijeli smo i Naredbu o obilježavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa. U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savjetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede.
I ono što je od juče postalo praksa, jeste vraćenje ključeva službenih automobila u 16 časova u moj kabinet i oni su svi na broju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular