Sunday, January 24, 2021
Home Osa news Politika Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke poduzeo prve korake

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke poduzeo prve korake

Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke već prvog dana dao se na posao i pokazao da ozbiljno misli ispuniti sva predizborna obećanja. Negovo saopštenje na facebooku prenosimo u celosti:

Danas sam po HITNOM postupku naložio da mi se dostave IMENA i PREZIMENA svih zaposlenih u Gradskoj upravi sa podacima iz njihovih DIPLOMA! Ove podatke ćemo objaviti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada u četvrtak 31.12., baš pred Novu godinu, kao znak novog početaka za naš Grad i naše sugrađane. Oni moraju da budu upoznati sa tim ko su zaposleni i sa kojim diplomama obavljaju određene poslove. To je bila jedna od naših proklamovanih politika koju sprovodimo u djelo.
Donijeli smo i Naredbu o obilježavanju svih službenih automobila koji su u vlasništvu Grada i na taj način zloupotreba imovine Grada više neće biti praksa. U izradi je i novi Pravilnik o platama zaposlenih, kako bismo na jasan način stali u kraj svim izmišljenim višim pozicijama savjetnika ili koordinatora i na taj način napravili dodatne uštede.
I ono što je od juče postalo praksa, jeste vraćenje ključeva službenih automobila u 16 časova u moj kabinet i oni su svi na broju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments