Sunday, July 25, 2021
HomeEventiDijasporaDragana iz Novog Sela kraj Loznice pokorila je Dubai: Pravi najbolje koktele...

Dragana iz Novog Sela kraj Loznice pokorila je Dubai: Pravi najbolje koktele u UAE

Velike stvari imaju male početke, a da uz zalaganje i vredan rad svašta može da se postigne, dokaz toga je i Dragana Ranković, koja je uspela da osvoji prestižno priznanje u ugostiteljstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naime, u oštroj konkurenciji i striktnom postupku gde su učestovale čak i njene mušterije, Dragani je pošlo za rukom da osvoji titulu bartendera godine u Dubaiju, što je cenjena nagrada s obzirom da su ugostiteljstvo i turizam vrlo bitan segment tog podneblja.

Kako za “Telegraf.rs” kaže Dragana, inače rodom iz Novog Sela kraj Loznice, dobila je preko 150 nominacija za ovu titulu, a nervozu nije mogla da sakrije prilikom ceremonije proglašenja pobednika u hotelu Merijot.

– Ne mogu da opišem kako sam se osećala. Izašla sam iz prostorije, jer više nisam mogla da podnesem pritisak i u tom trenutku direktorka me je pozvala na telefon. Vratila sam se za sto, kada je počelo izvlačenje pobednika za kategoriju “Bartender of the year”. Posle par minuta dramatične pauze, moje ime je saopšteno i počela sam da skačem kao luda i da plačem, Nisam verovala. Priznanje je bilo doneto na moj sto… Nisam mogla da prestanem da plačem i vrištim od sreće, zaustavila sam program na par minuta – priča nam Dragana kroz osmeh.

Ona ističe da je putem tehnologije sve pratila njena porodica, i ističe da su joj kolege pomogle da ostvari ovaj uspeh.

– Moja porodica je sve vreme bila putem “Skajpa” sa mnom i pratila svaki trenutak. Po završetku dodela nagrada otišli smo u restoran gde radim. Tamo me je čekao ceo tim. Rekla sam im: “Ljudi, moje ime je na ovome, ovo je moj prvi Oskar, uspeli smo”. Ovo je nešto što je dokaz da te ljudi vide, da su čuli za tebe, da te znaju, da si uspeo – ponosno dodaje 28-godišnja koja dolazi iz Novog Sela kraj Loznice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular