Sunday, July 25, 2021
HomeArhivaDr Nada Kostić: Imam dokaze za ono što se dešava – Ali...

Dr Nada Kostić: Imam dokaze za ono što se dešava – Ali nije kao što su vam rekli –

Dr Nada Kostić kaže da je ovaj haos sa koronavirusom stvorila ljudska zločinačka ruka i da kreatori treba da iskuse najstrožiju kaznu.

Koristeći izume Tesle, Duboka država je postavila u nekih 190 zemalja svoju poslušničku vlast koje sprovode direktive.

Vi morate da shvatite da su postavljeni da upravljaju po naredbama a da će narod platiti visoku cenu jer će se razboljevati i umirati

Slava se inače nikad ne prekida ali su ove godine mnogi prekinuli pod pritiskom Duboke države koja želi da uništi veru i crkvu.

Postoji trougao smrti na kojem se sve ovo dešava. Prvi faktor je 5G mreža i ona je osnovni faktor na kojem sve počiva kao biotehnološkom oružju.

Ovo je panikdemija a ne pandemija koja se zasniva na režimskim medijima koji šire neverovatnu paniku, daju neverovatne dezinformacije, lažne podatke, vi to gledate i čitate. Svi vi koji gledate televiziju i čitate novine teško da možete da odvojite istinu od laži, dobro od zla.

Kreatori ovog zla se moraju skloniti i moraju prestati da postoje. Oni su ovde u Srbiji potrošili vaš novac da bi pripremili instrumente smrti kojim će vas sutra ubiti.

Neophodan faktor je i zaprašivanje iz neobeleženih aviona koji izbacuju hemikalije. U njihom sastavu su nano čestice i teški metali koji ulaze u organizam i ostaju trajno. To je neophodan činilac koji je potreban uz 5G mrežu da bi se proizveo efekat zaraze.

Testove zaboravite oni su neupotrebljivi, radi se o običnom gripu a ne o nekom posebnom virusu koji je izuzetno smrtonosan, ali svima pišu da je oboleo od kovida.

Taj drugi faktor sadrži kadmijum, barijum, cezijum, mnoge štetne metale i svi oni imaju svoju ulogu u stvaranju i razmnožavanju virusa.

Treći faktor tog trougla smrti je virus. Prvo bih se zapitala da li virus uopšte postoji jer se pojavlju pritiskom na dugme i po potrebi. Kada je nekom potreban veliki broj obolelih, izgovor za vakcinu i ugrađivanje čipa onda se pravi i proglašava epidemija i pandemija.

Krajnji cilj ovoga je depopulacija odnosno smanjenje broja stanovnika. Kada čovek uđe u bolnicu ili karantin teško da će izaći. 5G mreža na određenim frekvencama umnožava rast virusa i bakterija i kontroliše se na dugme pa mogu povećavati i smanjivati pandemiju.

Zato su bazne stanice 5G blizu jer imaju jače dejstvo koje prolazi kroz sve prepreke. Virusi proizvedeni u laboratorije sa teškim metalima su spakovani u avione i pušteni iz aviona na narod.

Neki su uspeli da posle zaprašivanja pokupe uzorke pale sa neba i ustanovljeno je da se tu nalaze i male doze bojnog otrova sarina i cijanida. Ove male doze vas neće odmah ubiti ali se akumuliraju u telu i pripremaju organizam za zarazu virusom. Tu spadaju simptomi poput gubljenja čula ukusa i mirisa.

5G mreža oduzima kiseonik, ljudi počinju suvo da kašlju, 5G mreža podiže i temperaturu i tu je poenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular