Thursday, August 5, 2021
HomeZdravljeZdravljeDOBRO POGLEDAJTE SVOJE LICE: Mesto na kojem imate najviše bora, mnogo toga...

DOBRO POGLEDAJTE SVOJE LICE: Mesto na kojem imate najviše bora, mnogo toga govori o vašem zdravlju!

Bore su najveći neprijatelj žena, a uprkos svim estetskim zahvatima neka je nemoguće potpuno ukloniti. Međutim, iako predstavljaju veliku muku za žene na osnovu mesta na kojem se prvo pojave i najviše ih ima možemo mnogo toga zakjučiti o zdravlju, tvrde lekari.

Ako vas zanima o kojim problemima je reč i na šta to ukazuju, pročitajte tekst do kraja:

Horizontalne bore na čelu

Ove bore se javljaju kod osoba koje su često nervozne i koje svakodnevno podnose veći stres. Osim toga ona mogu biti i posledice smanjenog unosa vode, a prekomerne upotrebe šećera.

Bore iznad leve obrve

Bore na ovom području bore su direktno povezane sa slezinom. Ako ih primetite u većem broju, obavezno se javite lekaru.

Bore iznad desne obrve

Oni su pokazatelj nivoa toksina u telu. Ako sa jetrom nije sve u redu, to se jasno vidi u ovom predelu. Da biste rešili ovaj problem, pređite na organsku ishranu koja uključuje zeleno povrće i pokušajte da uklonite jake začine iz ishrane. Takođe, ne konzumirajte previše proteina i pokušajte da smanjite količinu soli.

Bore na čelu, iznad nosa

Bore na ovom području mogu biti znak da patite od alergije, ali mogu biti i pokazatelji preteranog stresa. Pored toga, ovi nabori na mogu da budu povezani sa smanjenjem libida.

Duboke bore oko očiju

Često se pojavljuju kod ljudi koji se često smeju, drugim rečima, imaju pozitivan stav. Međutim, nije sve tako jednostavno, takvi nabori kože takođe mogu biti znak oštećenja vida i umora očiju. Bore oko očiju su takođe povezane sa nekim unutrašnjim organima, posebno jetrom, bubrezima i želucem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular