Saturday, June 12, 2021
HomeArhivaDnevni horoskop za 6. avgust

Dnevni horoskop za 6. avgust

 

OVAN

Vaša kreativnost će se vam doneti dosta dobrih rezultata i promena na poslovnom polju. Ako vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku sa njom ćete uspeti da ostvarite dugotrajnu vezu. Odlično se osećate danas.

BIK

Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja bolje poslovne situacije. Uskoro vam se ukazuje šansa za napredovanje. Spremni ste da uđete u brak sa osobom do koje vam je stalo. Želite da se pokrenete. Hronični problemi sa zdravljem.

BLIZANCI

Pred vama je pozitivan dan u kojem ćete imati dosta dobrih preokreta. Možete da očekujete faktor sreće na poslu. Dopada vam se osoba koja je već dala znak da želi flert sa vama. Imate višak energije!

RAK

Pred vama je prilika za pokretanje novog posla. Spremni ste da se pokrenete na ovom polju. Ljubomorni ste i sa partnerom imate dosta nesuglasica i burnih promena. Moguće je da se bliži kriza u vezi. Poradite na smirenosti.

LAV

Mnogo poslovnih obaveza vas očekuje danas. Bićete iscrpljeni, pa je potrebno da više poradite na komunikaciji. Sa voljenom osobom nemate dobar odnos i sve vam je teže da ostvarite kompromise. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

Tokom današnjeg dana možete da se opustite i da se malo odmorite od posla. Nećete imati previše obaveza. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo koje može da vam probudi osećanja. Problemi sa aritmijom.

VAGA

Možete da očekujete podršku i pozitivan stav kolega sa posla. Njihova saradnja i saveti vam mnogo znače. Očekuje vas komunikacija sa poznanikom koji će pokazati da od vas želi nešto više od prijateljstva. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Razmišljate o promenama na ovom planu ali i dalje ne pokazujete konkretnu inicijativu da do toga i dođe. Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti pokušava da se vrati ponovo u vaš život. Respiratorni organi su osetljivi.

STRELAC

Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama danas. Sve može prilično glatko da vam ide. Povoljan je dan za početak nove veze u kojoj biste mogli da budete veoma srećni i zadovoljni. Mogući problemi sa hormonima.

JARAC

Pred vama je veoma povoljan dan u kojem možete da ostvarite sve ono što budete zamislili na ovom polju. Upoznajete osobu koja vam prija. Pored nje se osećate slobodno i sigurno. Ojačajte svoj imunitet.

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan ili da se malo distancirate iz poslovnog okruženja, to će vam prijati danas. Moguće je poznanstvo i susret kada se najmanje budete nadali. Redovno proveravajte pritisak.

RIBE

Pokušavate da nađete idealne okolnosti kako bi poslovne promene pokrenuli, ali za sada vam to ne polazi za rukom. Možete da očekujete veoma romantičnu atmosferu sa partnerom. Odlično se osećate i zdravlje vam je dobro.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments