Thursday, May 13, 2021
HomeShowbizDemi Lovato nije u stanju ni kola da vozi: Otkrivene stravične posledice...

Demi Lovato nije u stanju ni kola da vozi: Otkrivene stravične posledice koje ima zbog predoziranja

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Demi Lovato (28) je nedavno otkrila ima “oštećenje mozga” nakon što je 2018. godine pretrpela tri moždana udara i infarkt posle predoziranja i da zbog toga i danas trpi posledice. 

Naime, 28-godišnja Lovato je o svom predoziranju govorila u najavi za svoju novu dokumentarnu seriju na Jutjubu pod nazivom “Dancing With The Devil”.

Premijera serije će biti 23. marta ove godine, a pop zvezda je otkrila razorne posledice nakon predoziranja (za koje se veruje da je heroinom) i tvrdi da je skoro umrla tada.

– Predoziranje mi je uzrokovalo “oštećenje mozga”. I danas se bavim posledicama toga – dodala je Demi.- Ne vozim automobil, jer imam slepe tačke u vidu, a dugo vremena sam i zaista teško čitala. Bila je to velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, što je bilo skoro dva meseca kasnije, jer mi je vid bio veoma zamagljen – rekla je Demi u dokumentarnoj seriji.

– Suočila sam se sa mnogim posledicama i osećam kao da su još uvek tu da me podsete na to šta bi moglo da se desi ako ikada ponovo dođem u mračno mesto. Zahvalna sam na tim podsetnicima i zahvalna sam što nisam morala da budem dugo na rehabilitaciji. Oporavak je duže trajao na emotivnoj strani – kaže Demi.

Priznala je da je izvukla neke pozitivne stvari iz tog “bolnog putovanja”.

 Sve ovo je moralo da se dogodi kako bih naučila brojne lekcije – zaključila je ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments