Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizĐani: Granda nema odavno! Sve je to prošlo. Nije ni Saša lud,...

Đani: Granda nema odavno! Sve je to prošlo. Nije ni Saša lud, uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo

Radiša Trajković Đani dao je prilično oštre izjave na temu jednog kolege i Grand produkcije, u intervjuu za tabloid Scandal. Naime, rekao je da je pevač Mitar Mirić “propao”, jer je, kako on kaže, budala.

– Zato što je budala! Sad kad smo pali zajedno, prvo priča sa mnom super, a onda me napada kao što se ne javljam. Kao da sam mu ja kriv i da sam ja zvao policiju. On ima dobre pesme, to stoji – izjavio je Đani koji se prisetio događaja kada je proletos zajedno sa Mitrom uhapšen u hotelu u kom su bili za vreme policijskog časa.

Kaže, na estradu je ljut.

– Zato što sam pravi brat! Nikog nisam zeznuo, a njih pojede ljubomora. Retko ko da želi nekome dobro, to je naša estrada, a ja sam u fazonu da svi imaju više od mene. Više volim da svi oni imaju i više para i svega od mene, samo neka gledaju svoja posla i svoju muku, nemoj da kopaju po tuđim domovima. Nekad mi nije ni dan, ni mesec, meni nije ni godina, pa ko mi je kriv. Sam sam izašao u hotel i nagrabusio i ko mi je kriv – rekao je Đani.

Đani se osvrnuo i na kolegu Darka Lazića.

– Mnogo gotivim tog momka i žao mi je to što mu se desilo. Otac mu je mlad umro, žao mi je jako. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kada je muka, tada mrzimo ceo svet. Ne zameram mu ništa.

Na pitanje da li Grand može bez Saše Popovića, Radiša je rekao:

– Ma Granda nema odavno! Sve je to prošlo. Nekad je to bilo, sad je, po meni, neozbiljno. Imaju lepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo! Dabogda svi bili ko Saša Popović! Ja to ništa ne gledam, ne mogu od žene i Zadruge ništa da gledam! I onda gledam ribe na Instagramu…

Za kraj se pohvalio i kako je sinovima Marku i Milošu kupio po stan u luskuznom naselju.

– Kupio sam sinovima dva stana i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam. Imam još dve rate i to je to – poručio je Trajković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular