Thursday, August 5, 2021
HomeShowbizDamiano David objasnio bizarno ime svoje mačke

Damiano David objasnio bizarno ime svoje mačke

Damiano David, frontmen grupe Maneskin koja je ove godine odnela pobedu na Evroviziji u Roterdamu, seo je u šminkersku stolicu jutjuberke Niki Tutorijals, i podelio svoje početke u muzici i mejkapu, ali i bizarno ime svoje mačke.

David je rekao da nije znao da šminka uopšte postoji do 2016. godine kada mu je koleginica iz benda ponudila jednostavnu olovku za oči.

“Jednom sam bio kod Viktorije, i pitala me je da isprobam olovku za oči. Stavio sam vrlo malo i pomislio da je to fantastično, zaljubio sam se u šminku i samo sam nastavio da je nosim i privatno. U početku su prijatelji mislili da je to čudno ali su shvatili da se osećam sjajno kad nosim šminku”, rekao je on. Niki, koaj je ove godine bila jedna od voditeljki na Evroviziji, na to je rekla da bi volela da više muškaraca nosi šminku, pa je nastavila sa pitanjem šta je najčudnije što se desilo bendu nakon pobede na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

“Nismo baš imali vremena da proslavimo pobedu. Malo smo se izolovali kada smo se vratili u Italiju i pisali smo pesme. Ali recimo u Berlinu su nas sačekali hiljade i hiljade fanova. To je predivno”, rekao je on, a kao svoju muzičku inspiraciju navodi bendove iz 70-ih, pevača Harija Stajlsa i bend Arktik Mankiz.

Potom je naveo da u privatnom životu malo povučeniji, i da najviše uživa u društvu svoje dve mačke – Legolasa i Bidea.

“Jedna moja mačka se zove Bide. Po bideu u kom perete zadnjica. Kad sam je dobio, prvi dan se jedna zaglavila u bideu i morao sam da zovem vatrogasce da je izvade. Došli su i ti krupni momci su izvlačili mače, a jedan od njih mi je, kada su je spasili, rekao da mačka mora da se zove Bide”, nasmejao se Damiano.

Ono što je posebno nasmejalo Niki je što je Bide – smeđa mačka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular