Thursday, November 26, 2020
Home Osa news DA NIJE MALO RANO? STA NA TO KAZU GRADJANI NEMACKE I...

DA NIJE MALO RANO? STA NA TO KAZU GRADJANI NEMACKE I ZASTO JE TO DOBRO

COKOLADNI DEDA MRAZEVI, VEC U PRODAJI SIROM NEMACKIH SUPERMARKETA,ZA KOGA JE TO DOBRO?!,ODGOVARA PRATER, JEDNE KATOLICKE PAROHIJE U WUPPERTALU

Po ovom postupku,Nemacka pocinje proslvljati Bozic i novu godinu vec  vise od cetri meseca unapred.

Nemacki gradjani nisu bas impresionisani sa ovim trzistnim potezom,isticu da  se Bozicni stimung nacisto demulise,pogotovu kod dece. Gubi se svaki osecaj za nekim posebnim iznenadjenjem, koje bi roditelji svojoj deci priuzdili u cast velikog praznika.  S’toga smo odlucili da pitamo experte za prehrambeno trziste u Nemackoj, zbog cega je to tako i da li dosita ima i za koga ima smila?. Odgovor koji smo dobili, nerado daju svi experti,no ipak nam je receno; da je to samo jedan servis sezonske produkcije,koji je  izbacen na trziste,a do kupaca je,kada ce kupiti produkat,odmah  s pocetka sezone,koja je ove godine 2016 jako rano krenula, vec u drugoj polovini Augusta ili ipak u Decembru. Slican odgovor dobili smo i od “MILKA”menadzmenta,oni isticu,da je u pitanju transport i snabdevanje sirokog trzista,pa zeleci  da njihovi produkti stignu na vreme do svakog kupca, uzimaju verziju “BOLJE RANIJE NEGO KASNIJE”… Nasi reporteri su se uputili u  daljnu potraznju  odgovora i razjasnjenja ove enegme, cak su zatrazili pravi odgovor i u Pastorijatu jedne Katolicke Parohijede, tamo nas je docekao jedan jako iznenadjujuce,pozitivan odgovor,koji nam je dao, Pastor Michael. On kaze: ,,MOZDA JE TO ZA MNOGE GRADJANE KOJI SU MLADI,ZDRAVI,SPOSOBNI,SUVISNO. ALI STA JE SA LJUDIMA KOJI  SVE TO NISU?, I PITANJE JE DANA, DA LI CE DOCEKATI NOVO SUTRA?. ZATO I NIJE TAKO LOSE,DA  VEC  S POCETKA SEZONE MOZE DA SE NADJE  NEKA BOZICNA POSLASTICA.

- Advertisment -

Most Popular

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

Recent Comments