Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Da li se sećate čuvene Zlobnice?

Da li se sećate čuvene Zlobnice?

 

Foto: printscreen instagram / gabyspanictv

Glumicu Gabrijelu Spanić koja vuče korene sa Balkana, je domaća publika upamtila po čuvenoj ulozi u seriji Zlobnice.

Krajem 90-ih godina ova serija je imala veliku popularnost, a osim glumom, veliku pažnju je privukla i svojim atraktivnim izgledom i neverovatnom lepotom.

Od te serije prošle su 2 decenije, a ono što se nije pomerilo je njen izgled. Danas ima 46 godina, međutim, gotovo da izgleda bolje nego kada je bila devojka.

I dalje se bavi glumom i vrlo je popularna u Južnoj Americi. Na fotografijma koje deli sa pratiocima na društvenim mrežama se jasno vidi njen odličan izgled. Čini se da njoj godine ne mogu ništa.

(stil.kurir.rs)

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments