Friday, June 18, 2021
HomeLifestyleModaČUVENI NEMAČKI MODNI DIZAJNER FILIP PLEJN U BEOGRADU: Impresioniran srpskom prestonicom i...

ČUVENI NEMAČKI MODNI DIZAJNER FILIP PLEJN U BEOGRADU: Impresioniran srpskom prestonicom i kuhinjom! (FOTO)

Namački modni dizajner Filip Plejn (43) stigao je u Beograd zbog saradnje sa jednom srpskom  fabrikom tekstila, kako su pisali strani mediji.

Bogati Nemac u srpsku prestonicu došao je privatnim avionom, a svoje delić svog putovanja i impresija podelio na Instagramu.

 

Obišao je luksuzna mesta, a oduševljenje sprskom hranom ne krije.

“Ovo je najlepši restoran u Srbiji, pogledajte ovo – rekao je Plejn, a šef kuhinje poznatog prestoničkog restorana otkrio je da će se na meniju posebno odabranom za kreatora povodom njegove posete Srbiji, naći govedina, rižoto sa belim lukom, zečetina, a potom i poslastice kojima se kreator posebno obradovao.

 

Inače, Filip je nedavno oduševio svet jer je napravio mali grad u blizini Los Anđelesa na obali okeana čija se vrednost procenjuje na više od 200.000.000 evra.

Svakodnevno ponosno pokazuje svoj vozni park u kom se nalaze gotovo svi modeli Ferarija, nekoliko Rols Rojseva i brojni skupoceni četvorotočkaši.

Procenjuje se da svaki auto koji poseduje u proseku vredi najmanje 1.000.000 evra.

Poznato je da svaki grad koji obiđe, od Tokija do Los Anđelesa, dobije svoju modnu radnju, pa se očekuje velika investicija i u Srbiji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments