Wednesday, July 28, 2021
HomeShowbizCECA OSTAVILA DEČKA?! Folkerka obrisala fotke s Bogdanom

CECA OSTAVILA DEČKA?! Folkerka obrisala fotke s Bogdanom

Svetlana Ceca Ražnatović javnosti je priznala da je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, 9 godina mlađim biznismenom, ali sudeći prema komentarima fanova, nisu više zajedno.

Folk zvezda je početkom meseca objavila prve, “zvanične” fotke s novim dečkom Bogdanom Srejovićem s kojim je u vezi od januara ove godine.

Ceca je pre nekoliko dana objavila fotografije sa dečkom kog je grlila na kvadu, ali njih više nema na njenom zvaničnom Instagramu.

Pojedini pratioci se pitaju da li je romansi došao kraj, jer se na Bogdanovom nalogu Ceca i dalje smeši na zajedničkoj slici sa zimovanja.

Inače, Bogdan se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu. Ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Ceca i Bogdan upoznali su se na proslavi rođendana zajedničkih prijatelja. Ceca je, saznajemo, upoznala Bogdana sa decom Anastasijom i Veljkom. To se dogodilo na dočeku Nove godine 31.decembra kada je ugostitelj prvi put došao u pevačicinu kuću na Dedinju. Balkanska zvezda je naslednicima, najpre saopštila da više nije sama i da ima novu ljubav sa kojom želi da uživa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular