Tuesday, June 22, 2021
HomeLifestyleModaBRIŽIT MAKRON, KRALJICA DOBROG STILA: Ovako se bez greške nosi teget od...

BRIŽIT MAKRON, KRALJICA DOBROG STILA: Ovako se bez greške nosi teget od glave do pete! (FOTO)

U Parizu je održan samit međunarodne zajednice i afričkih lidera na kojem se raspravljalo o finansijskoj pomoći za osiromašena afrička gospodarstva.

Francuski predsednik Emanuel Makron bio je domaćin samita na kojem su uz evropske i afričke čelnike učestvovali i predstavnici velikih međunarodnih organizacija.

Sa suprugom Brižit Makron organizovao je i svečani prijem za sve učesnike koje se održalo u Elisejskoj palati, zvaničnoj rezidenciji francuskog predsednika.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Prva dama odabrala je vrlo jednostavnu i decentnu odevnu kombinaciju za ovu priliku. Elegantnu haljinu midi kroja s visokim ovratnikom kombinovala je uz klasične salonke od brušene kože.

Brižit i Emanuel zapravo su se uskladili s obzirom na to da su oboje nosili komade u tamnoplavoj boji. Često zaboravljamo da je tamnoplava haljina možda i najbolji ekvivalent maloj crnoj haljini.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Tamnoplava se smatra jednom od najsvestranijih neutralnih boja i na glasu je kao jedna od onih koje se mogu kombinovati uz baš sve nijanse. Mnoge dame zapravo ne vole crnu boju ili pak smatraju da je ona preozbiljna za pojedine prigode.

U takvim situacijama slobodno se mogu okrenuti tamnoplavim modelima koji su jednako decentni i elegantni, a ujedno i vizuelno malo “lakši” od crnih.

Brižit Makron
foto: Profimedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments