Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizBRANKA KATIĆ DOVELA DŽULIJANA U SRBIJU DA UPOZNA NJENU PORODICU: Tad je...

BRANKA KATIĆ DOVELA DŽULIJANA U SRBIJU DA UPOZNA NJENU PORODICU: Tad je bio vegetarijanac, a onda se sve PROMENILO!

Branka Katić do ušiju se zaljubila tokom jedne večeri u Londonu, a Džulijan, koji joj je brzo osvojio srce, već duže od dve decenije je njen suprug.

Katićeva je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina – Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu. Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba”.

“Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta”, nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

Džulijan se ne eksponira u javnosti, a Branka, koja će idućeg meseca napuniti 51 godinu, svojevremeno je ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u britanskoj prestonici.

“Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda”, između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

“Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.”

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

“Džulijan je u Beograd došao u Beograd kao vegetarijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu”, priznala je Branka tada.

Ipak, tu se priča nije završila, ali je zato došao kraj nečemu drugome.

“Počeli su da ga nagovaraju, i na kraju on je probao “pravu” sarmu. Od tog dana na našem meniju meso se jede veoma često.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular