Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizBLISTAJU! Nakon vesti da je Ceca ponovo srećna u ljubavi, pogledajte ko...

BLISTAJU! Nakon vesti da je Ceca ponovo srećna u ljubavi, pogledajte ko je i čime se bavi dečko najveće balkanske dive

Starosna razlika između njih je osam godina…

Ceca Ražnatović

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda.

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.Kao bomba je danas odjeknula vest da Svetlana Ražnatović, ima novog dečka i da ponovo uživa u ljubavi, kako je “Alo” ekskluzivno prvi pisao o ovoj vesti, sada Vam predstavljamo Cecinog dečka kako izgleda i čime se bavi.

Kako saznajemo Bogdan je vlasnik jednog poznatog restorana u Beogradu, ali Cecin izabranik je i suvlasnik još nekoliko restorana koji se nalaze u srpskoj prestonici.

Srejović iza sebe ima jedan brak iz koga ima ćerku Iskru, za koju je veoma vezan, a mnogi tvrde da je otac za primer.- Od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, pa često posećuju jedan beogradski restoran. Nedavno su bili zajedno i na Jahorini, a Cecino prisustvo na toj planini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular