Sunday, July 25, 2021
HomeOsa newsStrane vestiBLEJK OBOŽAVA DA BUDE TRUDNA: Holivudski par za kojima svet LUDI hoće...

BLEJK OBOŽAVA DA BUDE TRUDNA: Holivudski par za kojima svet LUDI hoće još jednu DEVOJČICU! Stiže 4. BEBA?!

Glumački par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su jedni od onih koji svoj privatan život kriju od javnosti. Iako smo ih nekoliko puta mogli videti sa ćerkicama u javnosti, trude se da to čine što manje.

Nakon što su prošlog avgusta dobili treće dete, čije ime još uvek nisu potvrdili, sada se u američkim medijima šuška da im iduće godine stiže četvrto dete. Ako je suditi prema spomenutim nagađanjima, par će o svemu progovoriti početkom iduće godine.Iako mediji nisu otkrivali nikakve detalje, javio se anonimni izvor koji potvrđuje da bi ovaj par bio jako srećan kada bi bebica uskoro stigla. Znači li to da je beba samo u planu ili oni uistinu imaju srećne vesti koje tek planiraju objaviti, veliko je pitanje. Inače, Rajan je već nekoliko puta rekao kako voli biti tata, dok je Blejk jednom rekla kako bi volela da rodi ”pleme” dece.

Ako je suditi prema tome, uzbuđenja u njihovoj porodici neće nedostajati.

“Blejk stvarno žudi za još jednim detetom. Obožava da bude trudna, a Rajan se uvek šalio kako bi voleo da stigne još jedna ćerka, kako bi se dovršilo pleme Amazonki”, izjavio je spomenuti izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular