Saturday, May 8, 2021
HomeOsa newsBivši lični kuvar kraljice Elizabete II: Ovo je prava istina o braku...

Bivši lični kuvar kraljice Elizabete II: Ovo je prava istina o braku princa Lejdi Di i princa Čarlsa!

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa i danas izaziva mnoge kontroverze iako je od tragične smrti navoljenije britanske princeze prošlo 24 godine.

Četvrta sezona serije ‘Kruna’  koja se bavila njihovim problematičnim odnosom , otvorila je staru ranu kraljevske porodice i pokrenula novu lavinu kritika javnosti na račun Čarlsa i njegove supruge, Kamile Parker, s kojom je varao Lejdi Di u braku.

Mnogi gledaoci su na osnovu serije zaključili kako Čarls nikada nije volio Dajanu, i kako ju je varao bez imalo srama. Međutim, bivši lični kuvar kraljice Elizabete II, Daren Megrejdi, tvdi kako je javnost dosta stvari pogrešno shvatila, piše insider.com.

Šef kuhinje koji je 11 godina radio u Bakingemskoj palati pre nego što je počeo da radi za princezu Dajanu u njenom domu u Kensigntonskoj palati, rekao je kako nije istina da su Lejdi Di i princ Čarls u braku bili nesrećni.

“Video sam ih u više navrata, na primer kad su plesali na imanju Balmoral. Svi su se sklonili s podijuma zbog njih i aplaudirali im. Princ Čarls je bio di džej, a Lejdi Di odevena u haljini za bal. Vrtila se oko njega toliko brzo da se on tome naglas smejao‘, rekao je i dodao:

“Takve stvari ne možete da glumite. Nemojte reći da njih dvoje nikad nisu bili zaljubljeni jer kad vidite takav prizor… U seriji je trebalo prikazati više takvih trenutaka’.

Podsetimo, Lejdi Di je jednom za dokumentarac National Geographica opisala svoje emocije prema Čarlsu.

 

“Sećam se da sam bila toliko zaljubljena u mog supruga da nisam mogla skinuti pogled s njega’, rekla je opisujući dan njihovog venčanja.

 

Međutim, kasnije je promenila ploču, priznavši kako joj je venčanje bio ‘najgori dan u životu’ i sebe jenazvala ‘jagnjetom koje vode na klanje’.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments