Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaBivša vojvotkinja Megan Markl krije drugu trudnoću?

Bivša vojvotkinja Megan Markl krije drugu trudnoću?

Kao bomba odjeknula je vest da bivša vojvotkinja Megan Markl krije drugu trudnoću. Svi očekuju reakciju kraljice Elizabete koja ne zna ništa o tome…

Bivša vojvotkinja Megan Markl se ne smiruje. Iako je iza nje i princa Harija  turbulentno razdoblje otkako su napustili Englesku, bivše vojvode na sve načine pokušavaju da privuku pažnju. Osim toga što su lišeni svih kraljevskih prava i dužnosti i svoj život grade daleko od kraljevskog okrilja, Megan Markl, čini se, ipak čezne za medijskom pažnjom, koja joj nikad i nije bila uskraćena.

Kako prenosi „Story.hr“ a piše tabloid „New Idea“ supružnicima uskoro stiže drugo dete.

Kako piše pomenuti inostrani medij, bivša vojvotkinja Megan Markl i princ Hari pokušavaju da sakriju drugu trudnoću. To je glavni razlog što ne napušta njihov dom u Los Anđelesu, kako radoznala javnost ne bi primetila njen trudnički stomak.

– Priznala je da rade na drugom detetu, a i uvek su hteli da naprave malu razliku u godinama između Arčija i drugog deteta – otkrio je izvor blizak ovom paru i dodao da bivše vojvode srećnu vest još uvek ne žele da podele sa ostatkom kraljevske porodice.

– Megan zna kako će to izgledati, ukoliko kraljica i dvojica budućih kraljeva ovu vest saznaju kada i ostatak sveta. Ali ona želi da da bude baš tako. To će ujedno biti i direktna poruka kraljevskoj porodici da su Megan i Hari odbacili sva pravila – zaključuje izvor.

Kako se navodi, kraljica Elizabeta i ne sluti da će na ovaj način saznati ovako bitnu vest.

Do tada, osluškujemo…

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments