Wednesday, November 25, 2020
Home Arhiva Bilal Hassani favorit na Eurosongu

Bilal Hassani favorit na Eurosongu

Transseksualac Bilal Hassani, koji ove godine predstavlja Francusku na Eurosongu, oduševio je sve prisutne na otvaranju Eurosonga. Za ovu priliku izabrao je dugu belu haljinu, a svoju dugu plavu kosu uvio je u blage lokne.

Na Instagram profilu Hassani je kazao kako će mu ova noć zauvek ostati u pamćenju.
“Kada sam bio dete sećam se da sam se gledao u ogledalo i zamišljao da hodam crvenim tepihom. Kako sam odrastao, puno ljudi mi je govorilo da se to nikad neće dogoditi jer sam bio čudan, drugačiji i ne zaslužujem to. Juče sam hodao narandžastim tepihom na Eurosongu, u outfitu koji sam zamišljao”, napisao je Bilal.

Bilal Hassani važi za jednog od favorita ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava Izraelu pa je nakon prve generalne probe dospeo na treće mesto.
Devetnaestogodišnji Bilal Hassani francuski je pevač i tekstopisac marokanskog porekla. Muzikom se počeo baviti kada je imao pet godina. Na YouTubeu ima blizu 800.000 pratilaca.

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Bubnjar amadeus benda preminuo u 45. godini: Bojan izgubio bitku sa korona virusom

Bojan Zlatanović Tokan (45), Bubnjar muzičkog sastava „Amadeus bend“, preminuo je od posledica koronavirusa u bolnici „Dr Dragiša Mišović“.

Recent Comments