Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizBILA JE LEGIJINA NAJBOLJA DRUGARICA I KRALJICA SPLAVOVA: Od političara je dobila...

BILA JE LEGIJINA NAJBOLJA DRUGARICA I KRALJICA SPLAVOVA: Od političara je dobila konja, bila hapšena, a evo kako danas izgleda

Početkom dvehiljaditih i najezdom splavova i klubova u prestonici, nijedna veća zabava nije se mogla zamisliti bez Danijele Vranić, koja je vremenom zasluženo dobila epitet “Kraljice splavova”.

Intrigirala javnost izjavama da je na poklon od političara za rođendan dobila konja, do toga da je omiljena pevačica Novaka Đokovića. Njen duet sa Acom Lukasom “Niko Kao Ti” 2008. godine je samo podgrejao priče da su njih dvoje u vezi, nakon što je pre toga Vranićeva izjavila da je najbolja drugarica Milorada Ulemeka Legije.

Pevačica se pojavila i na čuvenom modnom kanalu “Fashion Tv” i uspela da provede 24 sata na trežnjenju kada je uhapšena 2011. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju.I, kada se činilo da buran način života iza nje, uradivši do sada najskuplji spot kod nas za pesmu “Harfa”, pevačica je “nestala” i ono što se moglo pročitati je da je vodila borbu sa viškom kilograma, i da je estrada ne zanima kao ranije, jer je vreme da se ostvari kao majka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular