Friday, June 25, 2021
HomeArhivaBig Mama - Kroz objektiv Elene Rakočević

Big Mama – Kroz objektiv Elene Rakočević

S talentom se čovek rađa, a jedan od takvih primera je i Svetlana Tanasić poznatija kao Big Mama. Njena karijera je počela gotovo slučajno kada je sa samo 21 godinu zapevala na krštenju. Od tada pa sve do danas Big Mama je pevačica vredna pažnje.

„Nisam znala da znam da pevam. Sve se desilo nekako spontano. U to vreme studirala sam na Pravnom fakultetu i bila gošća na jednom krštenju.  Zapevala sam pesmu grupe magazin „Put putujem“ i tada sam otkrila svoju ljubav – muziku“.

Svetlana kaže da uopšte nije imala u planu da bude pevačica, nego je imala viziju sebe kao uspešne pravnice.

„Jednog dana moj brat takođe pevač, koji se protivio tome da i ja budem pevačica pozvao me je da pevam sa njima jer im je falila pevačica, ja sam pristala i od tada sam počela sa tezgarenjem.

Desa Golubović koja je tada radila na radio Beogradu i kao estradni agent nalazila nam je poslove.“

Danas peva sve, od džeza do zabavne muzike.

„Posebno volim ugođaj pevanja u elitnim crnogorskim klubovima, poluakustika…mogao si u svakom momentu da čuješ kuckanje čašica“, kaže Svetlana.

  1. godine prijavila sam se za takmičenje „Zvezde Granda“ i na kraju celog ciklusa završila na četvrtom mestu . Te godine Darko Lazić osvojio je prvo mesto.

Cele godine bilo je mnoštvo gostovanja u okviru Granda i izuzetno sam zahvalna Saši Popoviću, jer mi je kao najstarijem članu dao veliku šansu i mnogo su se potrudili da budem ono što jesam. Čak i pseudonim Big Mama mi je dao Saša.

10 – og juna izdala sam novu pesmu „Euforija“, a tekst i muziku radio je Saša Dinić Grom,  aranžman za pesmu potpisuje Aleksandar Popović, te studio Digitalex. Premijera pesme održana je u Grand koktelu.

„ Ja sam spartanac i borim se. Imam dušu deteta, a snagu vulkana. I pored mojih godina veliki sam vizionar i smatram da moje vreme tek dolazi. Kod mene nema lova u mutnom, mirno spavam i nikome ništa ne dugujem. Tako sam vaspitana, a temelj za ponašanje i delovanje je kućno vaspitanje.

Moja velika želja u ovom poslu jeste da ostavim trag bar jednom pesmom ili hitom koji će mladima dati poruku da nikada ne odustaju od ciljeva.“ kaže Big Mama.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments